Sommar i Stockholm 2021

Nytt för i år! Ett hemmaläger/dagläger i Stockholm

För första gången erbjuder vi nu ett hemmaläger/dagläger under sommartid där du som inte vill åka iväg har en möjlighet att ändå få lägerkänslan!

Vårt alternativ Sommar i Stockholm är under knappt två veckor på dagtid och tillsammans kommer vi fundera på vem både du och Gud är. Allt detta blandas med, att vi tillsammans leker, lär känna varandra och jobbar både med diskussioner och sammarbetsövningar. Vi kommer även att göra utflykter till olika platser runt om i Stockholm och vi kommer att utgå från Djurgårdskyrkan, precis vid Skansen/Grönalund.

Hur en typisk dag ser ut är inte bestämt än. Planen är dock att vi ses efter frukost och under dagen har vi pass med vår präst som har olika teman för dagarna. Varje dag äter vi lunch tillsammans. Vi kommer också att göra en massa roliga lekar, tävlingar och ägna tid till att lära känna varandra.

Viktiga datum:

• Informationsträff torsdag 19 november 2020 kl 18.00 i Olaus Petrikyrkan.

• Gruppen träffas under dagtid måndag 14 juni – onsdag 23 juni 2021.

• Konfirmation i Oscarskyrkan torsdag 24 juni 2021 kl 11.00.

Minst 8, max 30 deltagare.

Detta alternativ är kostnadsfritt.

Läs våra avboknings- och betalningsvillkor här

Kontakta gärna oss om ni har några frågor på mejl oscars.forsamling.konfirmation@svenskakyrkan.se eller ring Isabella på 08-442 51 30.

Läs GDPR-policyn för Oscars ungdomsverksamhet här

Anmälan till konfirmation 2021

Nu är anmälan öppen. Klicka på knappen nedan för att skicka in en anmälan till konfirmation 2021

Till anmälan