Sommarkyrkan 8 juli-2 augusti

Välkommen till Djurgårdskyrkan i sommar. Gudstjänster, andakter, musik & kafé

Den här sommaren blir lite annorlunda från vad vi är vana vid. Många semestrar på hemmaplan och vi kan passa på att njuta av vår huvudstad när den är som allra finast. Här finns många smultronställen så här års, Djurgården är definitivt ett av dem.

Besök oss i Djurgårdskyrkan 8 juli-2 augusti när verksamheten ställer om till Sommarkyrka med gudstjänster, andakter och livemusik. I galleriet visas en fotouställning från ett barnhem i Litauen som församlingen stöder. Fikasugna är välkomna att slå sig ned ute i vårt mysiga trädgårdskafé. Förutom kaffe och te serveras våfflor, smörgåsar & fikabröd.

Sommarkyrkans program 8/7-2/8

Gudstjänst torsdagar 11:30 & söndagar 11:00
lördagar 14:00 (i trädgården eller inne i kyrkan, vädret avgör)
Andakt onsdagar, fredagar & lördagar 11:30
Kafé i trädgården onsdag-lördag 11:30-16:30 & söndag 12:00-14:30

För att förhindra spridning av covid-19 får max 20 personer vistas inne i kyrkan och max 50 personer i trädgården. Ändringar i programmet kan uppstå. Vi hänvisar till hemsidan för senaste nytt.