Mingel, mangel & blommor INSTÄLLT

Evenemanget ställs in

Tyvärr ställs detta evenemang in, förhoppningsvis kan vi hitta nytt datum för detta vid ett annat tillfälle.

Mingla, mangla och blomsterarrangera

I våra lokaler på Fredrikshovsgatan har vi en vacker gammal stenmangel. Allt som oftast står den orörd men nu vill vi ändra på det. Tag med en linnehandduk eller duk och kom och prova vår mangel! (Vill du inte ta med något går det bra ändå).

Vi gör också snittar och lär oss att göra vackra bordsdekorationer och blomsterarrangemang.

Till vår hjälp denna kväll har vi Slottsmästare hovflorist Claes Carlsson och f. åldfru Ebba von Mecklenburg. Därtill medverkar My Melin-Geijer, husmor på många av församlingens konfirmationsläger vid Medevi Brunn samt Oscars församlings egen husmor Cia Högberg.
Kvällen avrundas med en andakt.

Oscars församlingssal, Fredrikshovsgatan 8
Kostnad: 200 kr (dryck och snittar ingår)
Endast 40 platser denna kväll, först till kvarn
Anmälan senast 7 mars 2020 till: oscars.forsamling@svenskakyrkan.se