Mingel, mangel & blommor

på farmors vis

Mingla, mangla och blomsterarrangera på farmors vis

I våra lokaler på Fredrikshovsgatan har vi en vacker gammal stenmangel. Allt som oftast står den orörd men nu vill vi ändra på det. Tag med en linnehandduk eller duk och kom och prova vår mangel! (Vill du inte ta med något går det bra ändå).

Vi gör också snittar och lär oss att göra vackra bordsdekorationer och blomsterarrangemang.

Till vår hjälp denna kväll har vi Slottsmästare hovflorist Claes Carlsson och chefen för fatburen vid hovet husfru Liisa Hartikainen samt f. åldfru Ebba von Mecklenburg. Därtill medverkar My Melin-Geijer, husmor på många av församlingens konfirmationsläger vid Medevi Brunn samt Oscars församlings egen husmor Cia Högberg.
Kvällen avrundas med en andakt.

Tisdag 17 mars 2020 18:30-21:00
Oscars församlingssal, Fredrikshovsgatan 8
Kostnad: 200 kr (dryck och snittar ingår)
Endast 40 platser denna kväll, först till kvarn