Kyrkorna har öppet

Välkommen in

P g a restriktionerna kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar har vi uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller till att börja med t o m trettondagen 6 januari 2021. Vi kommer alltså inte fira gudstjänster eller ha konserter under jul och nyår.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vid entrén har vi korgar med ljus, reflexer, bibelord och dikter som vi gärna bjuder dem som besöker oss på. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Vi fortsätter att ringa i kyrkklockorna på söndagar kl 11:00 samt lördagar kl 18:00.

Det är en mycket allvarlig situation och nu försöker vi tillsammans göra allt vad vi kan för att utvecklingen ska vändas till det bättre.

Senaste nytt presenteras alltid här på hemsidan.