Uppehåll i verksamheten

17 november-22 december

P g a regeringens skärpta restriktioner kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar gör vi nu uppehåll i all vår publika verksamhet. Detta innebär att vi för tillfället inte firar gudstjänst, har konserter, öppen förskola, sångstunder m m. Uppehållet gäller till att börja med till den 22 december.

Våra kyrkor har öppet som vanligt. Välkommen in för en stund av stillhet eller för att tända ett ljus. Vill du prata med någon finns präst eller diakon på plats i Oscarskyrkan vardagar 12:00-13:00 och helger 11:00-12:00. Du kan också kontakta präst eller diakon via mail eller telefon och jourhavande präst har extraöppet under pandemin.

Vill du ha hjälp med viktiga ärenden, hör av dig till någon av församlingens diakoner så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig.

Det är en mycket allvarlig situation och nu försöker vi tillsammans göra allt vad vi kan för att utvecklingen ska vändas till det bättre.

Senaste nytt presenteras alltid här på hemsidan.