Göteborgs Oscar Fredriks församling

Kontakt

Göteborgs Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7319250 E-post till Göteborgs Oscar Fredriks församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs Oscar Fredriks församling

Söker du gemenskap, tillhörighet, kunskaper, musik eller andlighet? Välkommen!

Det finns stora löften i Bibeln kring styrkan i att göra saker tillsammans med andra. Det ska Christopher Asker vidareutveckla i sin predikan på söndag den 31 juli i Oscar Fredriks kyrka kl. 17.

Mässa i sommartid 31 juli

Ofta finns det många anledningar bakom att vi sa just det vi sa. Och sen så ändrar vi oss, och kanske är det precis så det ska vara. Visst måste man kunna ändra sig. För i slutändan är det kanske det vi gör som är det viktigaste. Inte vad vi precis sa. Eller? Pontus reflekterar utifrån modern judisk rabbinsk tänkande. Söndagen den 7 augusti kl. 17 i Oscar Fredriks kyrka.

Mässa i sommartid 7 augusti