Göteborgs Oscar Fredriks församling

Kontakt

Göteborgs Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7319250 E-post till Göteborgs Oscar Fredriks församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs Oscar Fredriks församling

Söker du gemenskap, tillhörighet, kunskaper, musik eller andlighet? Här kommer du inte att bli ensam. Hit kommer nästan tusen personer varje vecka. Det finns plats för dig också.

Lördag 28 maj kl 19 i Oscar Fredriks kyrka. Fri entré.

Ars Veritas möter Schola Cantorum från USA

Körmusik från medeltiden och renässansen samt nyskrivet av Dominick DiOrio, Per Gunnar Petersson och Jakob Patriksson. Lördag 28 maj kl 19 i Oscar Fredriks kyrka. Fri entré.

Söndagen handlar om dopet. Duvan och vattnet är ett par av de många starka symbolerna kring dopet, som Christopher Asker kommer att tala om i sin predikan. Manskörerna  Schola Cantorum från USA och Ars Veritas medverkar. Oscar Fredriks kyrka 29 maj kl. 17.

Oscar Fredriksmässa

Söndagen handlar om dopet. Duvan och vattnet är ett par av de många starka symbolerna kring dopet, som Christopher Asker kommer att tala om i sin predikan. Manskörerna Schola Cantorum från USA och Ars Veritas medverkar. Oscar Fredriks kyrka 29 maj kl. 17.

Ulrik Munther uppträder på fredag den 27 maj kl. 19 i Masthuggskyrkan. Grillarna tänds kl 17.

KonfirmandEXPO

Funderar du på konfirmation? Man kan välja mellan Veckogrupp med Tema Film och Sommarkonfirmander.

Konfirmation 2016-17

För fördjupning och engagemang: Lectio Divina (enkla bibelsamtal) eller Internationella gruppen. Onsdagskvällarna gör nu uppehåll under sommaren och startar igen den 7 september.

Onsdagskvällar

Vi samlas och byter tankar efter gudstjänsten. Sista gången före sommaren: 5 juni kl.18.30.

Söndagssamtal