Kontakt

Göteborgs Oscar Fredriks församling Besöksadress: Oscar Fredriks Kyrkogata 1 A, 41317 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7319250 E-post till Göteborgs Oscar Fredriks församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs Oscar Fredriks församling

Söker du gemenskap, tillhörighet, kunskaper, musik eller andlighet? Här kommer du inte att bli ensam. Hit kommer nästan tusen personer varje vecka. Det finns plats för dig också.

Gå på Friluftsgudstjänsten kl 11 eller välj både pilgrimsvandring och gudstjänst. Torsdag 5 maj.

Friluftsdag på Kristi himmelfärdsdagen

Barockensemble med anknytning till Göteborgssymfonikerna framför Vivaldi, Händel, Telemann och Roman i Oscar Fredriks kyrka på torsdag den 5 maj kl. 16. Entré 100 kr betalas vid dörren.

GSO BAROCK med vänner

Söndag 8 maj kl. 17 i Oscar Fredriks kyrka. Susanne Andersson predikar om hjälpen som är på väg. En hjälp som är lite svår att identifiera och känns igen mest för sina verkningar och resultat.

Oscar Fredriksmässa

Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar söker en kommunikatör. Tillsvidaretjänst. Sista ansökningsdag 8 maj.

Ledig tjänst - Kommunikatör

Funderar du på konfirmation? Man kan välja mellan Veckogrupp med Tema Film och Sommarkonfirmander.

Konfirmation

Är du 20+ eller äldre? Missade du konfirmationen i unga år? Eller känner du för att damma av din gamla konfirmation?

Vuxenkonfirmation

För fördjupning och engagemang: Lectio Divina (enkla bibelsamtal) eller Internationella gruppen.

Onsdagskvällar

Vi samlas och byter tankar efter gudstjänsten.

Söndagssamtal

Vi samlas och byter tankar efter gudstjänsten.