Kyrkomusiker Stala och Tegneby 100 %

Som musiker i Stala och Tegneby får du ansvar för musiklivet i de båda församlingarna. De trivs med såväl traditionell kyrkomusik som lovsångstradition, och det mesta däremellan. Vi söker dig som har en bred kompetens inom olika musikaliska genrer, från orgel till band med ideella musiker.

I våra församlingar vill vi välkomna människor till en gemenskap där de får möjlighet att söka sig till tro på Jesus Kristus, leva och fördjupas i tro och dela liv tillsammans. På söndagarna samlas barn, unga och vuxna i de båda församlingarna för att tillsammans fira gudstjänst, och vi önskar en musiker som har intresse av att utveckla och bidra musikaliskt i det sammanhanget. Som musiker är du en viktig medarbetare i församlingsbygget, tillsammans med ideella, gudstjänstvärdar och förtroendevalda.

I din tjänst ingår:

• Leda kyrkokören, som är en blandad kör med bredd, både i ålder och repertoar

• Vara musikalisk resurs i barngrupper i Tegneby

• Spela på församlingarnas gudstjänster, i regel 2/3 söndagar

• Spela på veckomässa

• Spela på ca 1-2 begravningar/vecka

• Jourlördag ca 1 gång/månad (ca 1-2 dop/vigslar)

• Ansvara för musikgudstjänster under terminerna och sommarmusik i Nösunds kapell

Vi hoppas också att du vill utveckla ny musikverksamhet, exempelvis ensembler, musikverksamhet för barn och/eller ungdomar, fri musikundervisning. Vi är nyfikna på vad du kan bidra med till församlingslivet på Orust!

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Skicka din ansökan per e-post till: orusts.pastorat@svenskakyrkan.se
Märk din ansökan med ”Kyrkomusiker”. Bifoga CV och personligt brev.

Urval, intervjuer och anställning sker löpande

Frågor? Ta kontakt med:

John Alstersjö, arbetsledande komminister
0304-26 402, john.alstersjo@svenskakyrkan.se

Per Weist, kyrkomusiker
0304-26 324, per.weist@svenskakyrkan.se

Vi ser fram emot att höra av dig!