Ett barn i 3-årsåldern döps genom att en präst tar vatten från dopfunten upp i pannan. Barnet skrattar.vid en dopfunt
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Drop in-dop 2021

Har du funderat på att låta döpa ditt barn men det har inte blivit av? Kom Corona emellan? Har du en tonåring hemma som inte är döpt men vill konfirmeras? Det är aldrig för sent att döpas! I kyrkan är dopet alltid en stor fest - vi välkomnar till Guds stora familj. Nu erbjuder vi ett antal tillfällen till Drop in-dop. Vi står för präst, musiker och dop-fika. Läs mer och anmäl dig redan idag.

Så här går det till

När du/ni anmält dig/er kommer en präst ta kontakt för ett kortare dop-samtal. Om du är under 18 år behöver vårdnadshavarna godkänna att du blir döpt.

Aktuell dag är du/ni välkomna till kyrkan för dopet. Dopfikat serveras i anslutning. Både dopet och dop-fikat är gratis.

Ditt barn kan döpas i sina egna kläder, men det finns också möjlighet att låna dopklänning till bebis eller dop-kåpa till tonåring.

Kryssa det datum som passar dig/er

Fyll även i hur många från din/er familj som vill döpas, kontaktuppgift och om ni vill bli bjudna på fika efteråt. Och avsluta med SKICKA-knappen under formuläret.

Du kan alltid boka tid för dop i gudstjänst eller dop på andra datum