Boka dop

Vill du döpa ditt barn? Vi erbjuder dop i söndagarnas gudstjänster eller möjlighet till enskilt dop i någon av våra kyrkor. Här kan du fylla i ett formulär och skicka en intresseanmälan. Vi kontaktar dig så snart vi kan!

Är barnet över 12 år krävs samtycke från barnet själv.

Har barnet två vårdnadshavare krävs personuppgifter och samtycke från båda vårdnadshavarna.

Vi rekommenderar dop i gudstjänst för kortare väntetid. Se vår kalender längst ner på sidan för alternativ.

Under vissa perioder har vi många förrättningar i våra kyrkor, det ger en längre väntetid vid bokning av enskilt dop. Lämna därför gärna flera alternativ på datum. Vi rekommenderar dop i gudstjänst för kortare väntetider.

Vi vill boka ett församlingshem för dopkalas:

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Beroende på syfte administrerar vi uppgifterna utifrån rådande informationssäkerhetsåtgärder. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas.