Askgravlund

KÄRINGÖNS KYRKOGÅRD HAR EN ASKGRAVLUND

På Käringöns kyrkogård finns en askgravlund. Detta är ett gravskick av kollektiv karaktär där gravsättning sker utan upplåtelse av gravrätt. Anhöriga är välkomna att närvara vid gravsättningen. Här sätts en namnplatta på en gemensam sten. Expeditionspersonalen skickar ut en blankett för beställning av namnbricka till dödsboet. Namnbrickan är detta gravskicks enda kostnad.

Kyrkogårdsförvaltningen sköter och planterar den allmänna planteringsytan. Blommor och gravljus placeras på anvisad gemensam plats. Enskilda planteringar får inte förekomma.

Här finns avtal med beställning av namnplatta att ladda ner .
Skickas till: Svenska kyrkan på Orust, Tegneby 508, 473 97 Henån.

Aktuella priser.