Foto: Susanne Kallin

Kom och jobba med oss!

Vi söker två präster, en församlingsherde och en komminister Utvecklande arbeten i levande landsbygd

Läs mer om våra tjänster

Församlingsherde

Nätra och Sidensjö församlingar

En kvinnlig präst i svart och med rosa kofta står i en öppen kyrkport. Hon håller upp armen i en välkomnande gest.

Komminister

Anundsjö och Skorpeds församlingar

OM OSS

Som en del av Höga kusten kan Örnsköldsviks södra pastorat erbjuda en storslagen natur och miljö med möjlighet till upplevelser i alla former och under alla årstider, dessutom tar Botniabanan oss snabbt till närliggande kuststäder. Örnsköldsviks södra pastorat bildades 2022 och består av sju församlingar. Med våra 23 000 medlemmar är vi det största pastoratet i Härnösands stift. Vi har drygt hundra anställda, många förtroendevalda och ideella medarbetare. Vår verksamhet är bred och vi har ett levande gudstjänstliv, en stabil ekonomi, välvårdade byggnader och kyrkogårdar och inte minst, engagerade medarbetare.

INTRESSEANSÖKAN

Är det inte rätt tjänst för dig men du är intresserad av oss som arbetsgivare. Välkommen att skicka in en spontan intresseansökan till oss via

ornskoldsviks.sodra.rekrytering@svenskakyrkan.se

Vi sparar din spontanansökan under ett år och behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

VI HAR GJORT VÅRT MEDIAVAL

Därmed undanber vi oss kontakt med säljare av annonser och rekryteringstjänster.