Foto: Lena Lindström

Skol- och studentpräst

Skol- och studentpräst Karin Sivertsson erbjuder samtal enskilt eller i grupp, om det stora och det lilla, om det svåra och mörka, om det ljusa och vackra, livets berättelser. Tfn 0660 26 64 04

Människan är en berättelse, vi skapar oss själva genom ord, vi förstår de andra runt om oss genom ord.

Du behöver inte vara med i Svenska kyrkan för att kontakta mig, och det du vill prata om behöver inte handla om Gud!

Välkommen att kontakta mig!

Som präst har jag tystnadsplikt. Det vi pratar om får jag inte berätta för någon.

Grubblar du över något, har bekymmer eller bara vill prata med någon får du gärna ringa, maila eller sms:a  till mig.

Jag heter  Karin Sivertsson och är skol- och studentpräst i Svenska kyrkan i Örnsköldsvik.

karin.sivertsson@svenskakyrkan.se

Tfn 0660 26 64 04

Lektionsmedverkan

Här kommer några exempel på vad jag kan bidra med. Ensam eller tillsammans med andra anställda i församlingen.

• Studiebesök i Örnsköldsviks kyrka
  • Avslutningshögtider
  • Förmedling av kontakter till andra religionsföreträdare
  • Enskilda samtal, för såväl elever som personal