Foto: Alex Giacomini/Ikon

Konfirmation 2021-2022

Konfirmationsåret blir för många ett betydelsefullt år i livet där man får lära känna sig själv, nya kompisar och kristen tro bättre. Du som är född 2007, häng med i höst! Nu erbjuder vi två alternativ till konfirmation. Välkommen till en spännande och givande höst och vår! Anmälan är öppen!

Nu har du chansen - bli konfirmand 2021-2022

Varifrån kommer kärlek? Vem är Gud egentligen? Vad är meningen med livet? Vad händer när vi dör? Det ska vi fundera på tillsammans när vi träffas i konfirmationsgruppen. Vi blandar olika aktiviteter och upplevelser. Vi upptäcker mer av oss själva och Gud där dina frågor om livet är viktiga. Konfirmandtiden är ett minne för livet då du får lära känna dig själv, upptäcka kristen tro och ha roligt tillsammans med vänner!

två alternativ

Vi erbjuder två alternativ att konfirmera sig. Du väljer vilket alternativ som passar dig bäst!

Foto: Alex Giacomini/Ikon

HELGTRÄFFAR
Inskrivning och första träffen är söndag den 28 november 2021 i Örnsköldsviks kyrka. Därefter träffas vi en gång i månaden i Församlingshemmets ungdomslokaler, Storgatan 29 F.
Vi har två obligatoriska läger:
8-10 januari 2022 i vårt Församlingshem
17-20 mars 2021 gör vi en fjällresa till Tärnaby.
Lägren är kostnadsfria och liftkortet i Tärnaby ingår också.
Konfirmation sker under våren 2022. Datum meddelas när det är klart.

Veckoträffar

Inskrivning och första träffen är onsdag den 15 september 2020 i Sörlidens Församlingsgård, Järvstagatan 11. Därefter träffas vi  i Sörlidens Församlingsgård varannan onsdag efter skolan kl 16:00-18:00.
Vi har två obligatoriska läger:
24-26 september 2021 på Dekarsögården
Vi gör också ett läger under vårterminen. Tid och plats kommer senare.

Den här gruppen är gemensam med Arnäs församling.
Konfirmation söndag den 29 maj 2022

Resa efter konfirmationen

Efter konfirmationen erbjuder vi en resa som också är kostnadsfri. Vi hoppas att du vill följa med! Resmålet meddelar vi så snart pandemins restriktioner är över.

Varmt välkommen med på en spännande höst och vår!

Anmäl dig till konfirmation i formuläret här nedanför

Kryssa i vilket alternativ du väljer att konfirmera dig

Rolf  Nordström

Rolf Nordström