Konfirmation

Konfirmandtiden handlar om att våga växa, lära sig nytt om tron och livet, att träffa nya kompisar och ha roligt.

Nu har du chansen - bli konfirmand 2019-2020

Under konfirmandtiden får du möjlighet att upptäcka vad kristen tro är, tänka nya tankar och samtala med andra. Vi pratar om stora och viktiga saker, om kärlek, om rättvisa, om Gud och vad livet handlar om. Under konfirmandtiden kommer vi delta i olika gudstjänster.

När träffas vi?

Inskrivningen och första träffen sker andra advent, den 8 december 2019 i Sörlidens församlingsgård i samband med gudstjänsten kl 11:00.

Vi startar sedan upp med ett läger på hemmaplan den 6-7 januari 2020 och vi håller till i Församlingshemmets ungdomslokaler (Storgatan 29 F). Därefter träffas vi en söndag i månaden under vårterminen. Vi kommer åka på fjälläger i Tärnaby den 12-15 mars 2020. Lägret är kostnadsfritt och vi bjuder även på liftkort.

På sommarlovet direkt efter skolans slut träffas vi 2-3 heldagar för att förbereda konfirmationsgudstjänsten som äger rum söndag den 21 juni 2020.

Du får en egen psalmbok och bibel som vi använder under konfirmationstiden.

Resa till Gotland

I augusti, efter konfirmationen erbjuder vi en resa till Gotland som är kostnadsfri. Vi hoppas att du vill följa med!

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig till konfirmation här i formuläret

Har du frågor, kontakta någon av oss

Karin Sivertsson