Konfirmation

Konfirmandtiden handlar om att våga växa, lära sig nytt om tron och livet, att träffa nya kompisar och ha roligt.

Nu har du chansen - bli konfirmand 2018-2019

Under konfirmandtiden får du möjlighet att upptäcka vad kristen tro är, tänka nya tankar och samtala med andra. Vi pratar om stora och viktiga saker, om kärlek, om rättvisa, om Gud och vad livet handlar om. Under konfirmandtiden kommer vi delta i olika gudstjänster.

När träffas vi?

Inskrivningen sker första advent, den 2 december 2018 i Svenska kyrkan, Örnsköldsvik i samband med gudstjänsten kl 11:00.

Vi startar upp med ett läger på hemmaplan den 6-7 januari 2019 och vi håller till i Församlingshemmets ungdomslokaler (Storgatan 29 F). Därefter träffas vi en söndag i månaden under vårterminen. Vi kommer åka på fjälläger i Tärnaby den 14-17 mars 2019. Lägret är kostnadsfritt och vi bjuder även på liftkort.

På sommarlovet direkt efter skolans slut träffas vi 2-3 heldagar för att förbereda konfirmationsgudstjänsten som äger rum söndag den 23 juni 2019.

Du får en egen psalmbok och bibel som vi använder under konfirmationstiden.

resa till gotland

Efter konfirmationen erbjuder vi en resa till Gotland som är kostnadsfri. Vi hoppas att du vill följa med!

VARMT VÄLKOMMEN!

Anmäl dig här i formuläret

Har du frågor, kontakta någon av oss

Karin Sivertsson