Församlingshemmet

Alldeles intill Örnsköldsvik kyrka finns församlingshemmet. Via entrén mot Storgatan når du pastorsexpeditionen. Vi hyr ut våra lokaler till privatpersoner endast i anslutning till kyrkliga handlingar så som dop, vigsel och begravning.Vid andra tillställningar uthyres lokalerna endast till föreningar och företag.

Dop som sker i Örnsköldsviks kyrka - Församlingshemmets lokal erbjuds kostnadsfritt för dopfika
Begravning - Lokal ingår för minnesstund
Vigsel - hyreskostnad enligt nedanstående

Lokal Församlingshemmet

I Örnsköldsviks församlingshem finns två församlingssalar, Stora salen som rymmer dukning för 150 personer och Lilla salen som har plats att duka för för 40 personer.
Pris: 800 kr upp till 4 timmar, 1000 kr för en hel dag.

I anslutning till församlingssalarna finns även Stora köket.
Pris: 400 kr upp till 4 timmar, 600 kr för en hel dag.

Uthyrning av Stora salen och Lilla salen för bröllop eller annan festlighet (inklusive Stora köket)
Pris: 2500 kr

I församlingshemmets nederplan finns även ett studierum som inkluderar ett litet kök och där rymmer dukning för 40-50 personer. Vid dop och om barnet döps i våra egna lokaler hyrs rummet ut gratis till dopfamiljen.
Pris: 500 kr upp till 4 timmar, 800 kr för en hel dag.

Utöver församlingssalar och studierum finns även en musiksal vilken kan hyras i samråd med organist Niklas Jansson och kantor Erika Sjödin.
Pris: 250 kr upp till 4 timmar, 350 kr för en hel dag.

Kyrktorget nere i Café Kyrkbacken
Pris: 300 kr upp till 4 timmar

Kyrktorget nere i Café Kyrkbacken med kök (intill studierummet)
Pris: 650 kr upp till 4 timmar

Motionssalen
Pris: 250 kr per tillfälle, 1700 kr per termin (10 tillfällen x 1 tillfälle)

Ingen alkoholförtäring får förekomma i Svenska kyrkan Örnsköldsviks lokaler.

Lokalerna bokas på pastorsexpeditionen 0660- 26 64 60 måndag, tisdag och torsdag mellan kl 8:00-12:00.

Det går också bra att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi er. Obs! Ifyllt formulär är ingen bokning - endast ett önskemål.

Kryssa i rutan för vilken lokal önskemålet om bokning gäller.