Other languages with Google Translate

Kontakt

Örkelljunga pastorat Besöksadress: Prästgatan 1, 28634 Örkelljunga Postadress: Box 30, 28621 Örkelljunga Telefon: +46(435)50014 E-post till Örkelljunga pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vill du jobba som kantor hos oss?

Örkelljunga pastorat söker

Kantor eller motsvarande 50 % med möjlighet till utökning

Örkelljunga pastorat har knappt 7000 kyrkotillhöriga och är traditionellt en kyrklig bygd, som på många sätt är präglad av den lågkyrkliga väckelsen. Arbetslaget, där alla har del i uppdraget att förmedla budskapet om Jesu Kristus, består av c:a 30 personer varav tre kyrkomusiker.

Vi söker dig som

-          är väl förankrad i Kyrkans tro och liv

-          som vill vara en del av och som vill utveckla gudstjänst- och musik- och                   församlingslivet.

-          gillar att jobba tillsammans med andra, både kollegor och ideella.

-          antingen är kantor eller har motsvarande kompetens.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Du tjänstgör i pastoratets kyrkor och har ett särskilt ansvar för kyrkorna i Sk Fagerhult och Sk Värsjö. Dina uppgifter är tjänstgöring vid gudstjänster, kyrkliga handlingar, äldreboenden samt att utveckla kör- och musiklivet, gärna bland barn och unga. Pga en kommande pensionsavgång kan tjänsten utökas med barnverksamhet eller husmorsuppgifter om så önskas.

Körkort och tillgång till bil krävs.

Välkommen att skicka in CV och personligt brev senast 30/9 till:

Örkelljunga pastorat

Örkelljunga pastorat, Box 30, 286 21 Örkelljunga.

Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Kyrkoherde Ola Johansson, 070-292 11 00

Kyrkorådets ordförande Tomas Nilsson, 070-374 22 67