Other languages with Google Translate

Kontakt

Örkelljunga pastorat Besöksadress: Prästgatan 1, 28634 Örkelljunga Postadress: Box 30, 28621 Örkelljunga Telefon: +46(435)50014 E-post till Örkelljunga pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örkelljunga Pastorat söker

Kyrkvaktmästare 80-100%

Örkelljunga pastorat är beläget i nordvästra Skåne med närhet till Helsingborg och Ängelholm. Pastoratet består av församlingarna Rya, Skånes Fagerhult och Örkelljunga och är en kyrklig bygd, präglad av den lågkyrkliga väckelsen.
Arbetslaget i pastoratet består av ca 30 personer och alla har del i uppdraget att sprida budskapet om Jesus Kristus.
Arbetsuppgifterna består av tjänstgöring vid gudstjänster och förrättningar i kyrkan, skötsel av kyrkogård och planteringar samt underhåll av fastigheter och maskiner. Huvuddelen av arbetstiden är förlagd till Rya församling.
Vi vill att du som söker
 tillhör Svenska kyrkan och delar dess tro i liv och värderingar
 vill bidra till en öppen och välkomnande miljö i mötet med besökare i kyrkan
och på kyrkogården
 är initiativrik, har ett praktiskt handlag och förmåga att arbeta självständigt
Körkort krävs.
Välkommen att skicka in CV och personligt brev senast den 16/9 till
evakarin.johansson@svenskakyrkan.se
Örkelljunga pastorat, Box 30, 286 21 Örkelljunga.
Tillträde efter överenskommelse.
Information om tjänsten lämnas av kyrkorådets ordförande Tomas Nilsson, tel 0435-530 44 eller kyrkokamrer Eva-Karin Johansson, tel 0435-514 53.