Foto: Kristin Lidell/Ikon

Vuxen i Örgryte

I Örgryte församling hittar du bl.a. studiegrupper, gemenskapsträffar, arbetsgrupper och bibelgrupper. Välkommen med!

Gemenskapträffar i Örgryte

Vi erbjuder gemenskapsträffar dagtid onsdagar i Skårs kyrka och Örgryte församlingshem.

Studiegrupper

På torsdagskvällar är det full aktivitet i Örgryte församlingshem. Då träffas studiegrupperna med ett varierat kursutbud och med öppna och tillåtande samtal om tro och liv. Välkommen vem du än är – troende, tvivlande, nyfiken och undrande. Din närvaro gör skillnad!

Närbild på ett par runda glasögon som ligger i en bibel.

Breven från Jesu bröder

Hans-Olof Hansson samlar i höst två grupper till bibelsamtal i Örgryte församlingshem.

En grupp människor vandrar längs en stig genom skogen.

Pilgrimsvandring 30/10

Välkommen att pilgrimsvandra i höstens tid tillsammans med Härlanda och Örgryte församlingar. Vi vandrar i Bokedalens naturreservat i Jonsered.

Studiegrupper

Arbetsgrupper i Örgryte

Arbetsgrupper finns i Skårs församlingshem - en mötesplats för gemenskap och engagemang för en bättre värld.

Internationella gruppen

I Örgryte församling finns en internationell grupp som arbetar för att samla in pengar och sprida kunskap om framför allt Act Svenska kyrkan.

Sopplunch i Örgryte

Just nu är det sommaruppehåll, men till hösten är du välkommen igen till sopplunch på tisdagar kl 12.00 i Örgryte församlingshem.

Engagera dig!

I Örgryte församling finns många sätt att engagera sig. Vi är glada för det du ger av dig.