Vuxen i Härlanda

Möjlighet till samtal och möten - och gemenskap som värmer inuti. Välkommen till Härlanda församling.

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Mer information om höstens verksamhet hittar du i kalendern eller kontakta din församling. Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Samtal, tro och liv

Gemenskap i vardagen

Två gula höstlöv

Onsdagsgemenskap i Härlanda

I höst är du välkommen till gemenskap utomhus vid Härlanda kyrka. Start 9/9.

Info: Maria Löfdahl.

Härlandakretsen

Härlandakretsen är syföreningen i Härlanda församling. I samband med gudstjänster ordnar kretsen vid vissa tillfällen försäljning av bland annat bröd och handarbete. Intäkterna går dels till Barnhemmet i vår vänförsamling Amani samt till Act Svenska kyrkan. Hösten 2020 träffas vi utanför Härlanda kyrka måndagar kl 11-13 när vädret tillåter. I samarbete med Sensus. Info: Maria Löfdahl.

Ett viktigt engagemang i stort och smått. Vad vill du hjälpa till med i Härlanda församling?

Ideell medarbetare

Info: Rebecka Åkerblom.

Internationella gruppen

Arbetar med Svenska kyrkans internationella frågor och med vår vänförsamling Amani i Tanzania, och då särskilt barnhemmet Bulongwa där. Info: Rebecka Åkerblom.

På Råstensgatan 4 hittar du Frivilligcentralen Knuten - en öppen mötesplats för alla i hjärtat av Kålltorp. Efter en stängd vår har Knuten nu åter öppnat.

Frivilligcentralen Knuten