Vuxen i Härlanda

Möjlighet till samtal och möten - och gemenskap som värmer inuti.

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna men med restriktioner. Vi ber alla att visa hänsyn, att hålla avståndet och hålla sig hemma vid förkylningssymptom. Den som tillhör en riskgrupp behöver också iaktta försiktighet och bör stanna hemma. Mer information om verksamhet hittar du i kalendern.  Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Samtal, tro och liv

Gemenskap i vardagen

Välkommen till en studiecirkel med tillåtande och härlig dansträning i Härlanda församlingshem. Vårstart 29/1 2020.

Rörelse, styrka och dansglädje

Info: Helene Ericsson.

Sopplunch

Kl 11.45 varje onsdag i Härlanda församlingshem. Sopplunchen börjar med andakt och sedan får vi tillsammans njuta av en tallrik soppa och smörgås i gott sällskap. Lunchen kostar 30 kr och är alltid vegetarisk, glutenfri och laktosfri. Info: Helene Ericsson.

Kl 12.45 varje onsdag. Tillsammans med gitarrist Peter Johansson sjunger vi allsång ur en blandad visreportoar.

Sångkuren

I vår är du välkommen till Elvakaffe på tisdagar kl 11 i Härlanda församlingshem. Tyvärr har vår föreläsare den 10/3 blivit sjuk - men elvakaffe blir det ändå!

Elvakaffe

Info: Maria Löfdahl.

Härlandakretsen

Härlandakretsen är syföreningen i Härlanda församling. I samband med gudstjänster ordnar kretsen vid vissa tillfällen försäljning av bland annat bröd och handarbete. Intäkterna går dels till Barnhemmet i vår vänförsamling Amani samt till Act Svenska kyrkan. Församlingshemmet udda måndagar, kl 11.00-13.00. I samarbete med Sensus. Info: Maria Löfdahl.

Info: Rebecka Åkerblom.

Internationella gruppen

Arbetar med Svenska kyrkans internationella frågor och med vår vänförsamling Amani i Tanzania, och då särskilt barnhemmet Bulongwa där. Info: Rebecka Åkerblom.

Ett viktigt engagemang i stort och smått. Vad vill du hjälpa till med i Härlanda församling?

Ideell medarbetare

På Råstensgatan 4 hittar du Frivilligcentralen Knuten - en öppen mötesplats för alla i hjärtat av Kålltorp.

Frivilligcentralen Knuten