Vigsel i Örgryte

Måndag 7 september släpps vigseltiderna för kyrkorna i Örgryte församling. På grund av smittspridningen är Örgryte gamla kyrka dock tillsvidare stängd.

Örgryte gamla kyrka är en av de populäraste vigselkyrkorna i Göteborg. På grund av risken för smittspridning har Örgryte pastorat dock beslutat att tillsvidare stänga Örgryte gamla kyrka för vigslar, gudstjänst och andra förrättningar. Detta på grund av att kyrkan är trång, vilket gör det svårt att hålla avstånd.

För er som vill boka vigsel fr.o.m. september hösten gäller bokning i Örgryte nya kyrka med reservation att kunna byta kyrka om Örgryte gamla kyrka kan öppnas.  Vigseltider för 2021 släpps den 7 september 2020.  Pastorsexpeditionen har öppet mån-fre kl 9.12. Välkommen!

örgryte Pastorsexpedition

Hit kan du vända dig med frågor kring bokning av förrättning och lokal. Vi kan också hjälpa dig komma i kontakt med personal i församlingarnas verksamheter.

Öppettider: Vardagar 09-12
Telefon: 031-731 80 40
E-postorgryte.pastorat@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Herrgårdsgatan 2 (nedanför Örgryte nya kyrka)