Foto: IKON

I Härlanda finns verksamhet för alla åldrar.

Barn i Härlanda

I Härlanda finns verksamhet för barn i alla åldrar. Nu startar en ny härlig termin. Välkommen!

Ungdom i Härlanda

Upplevelser under konfirmationen, skönt häng i Vardagsrum1, spelgemenskap i Härlanda Gaming Church och möjlighet att bli ung ledare... Välkommen till Härlanda församling!

Sjung i kör!

Längtar du efter att sjunga tillsammans med andra? I Härlanda finns ett utbud för alla åldrar, från baby till vuxen, för nybörjare och för sångvana.

Vuxen i Härlanda

Möjlighet till samtal och möten - och gemenskap som värmer inuti. Välkommen till Härlanda församling.

Konfirmation: Att hitta sin väg

Konfirmation är tid att fundera, dela, lära och uppleva. Välkommen till konfirmation i Örgryte pastorat 2022/2023.

Ideell medarbetare

Ett viktigt engagemang i stort och smått. Vad vill du hjälpa till med i Härlanda församling?

Logotyp Frivilligcentralen Knuten: Härlanda kyrka i bakgrunden och i förgrunden en solros.

Frivilligcentralen Knuten

På Råstensgatan 4 hittar du Frivilligcentralen Knuten - en öppen mötesplats för alla i hjärtat av Kålltorp.

Samtal och stöd - Härlanda

Till Härlanda församling är du som församlingsbo alltid välkommen när livet krisar till.

En hand håller en filmkamera.

Härlandas mediearkiv

Här kan du ta del av inspelade konserter och föredrag från Härlanda församling.