Foto: Jan Jidsten

Verksamhet

Från Himlamys för de minsta till musik, fördjupning och gemenskap för alla åldrar. Välkommen till Björkekärr - också du som själv vill bli en ideell kraft i församlingen.

Barn i Björkekärr

Välkommen till Björkekärr och alla aktiviteter för barnen och deras familjer.

Ungdom i Björkekärr

Navet i vår ungdomsverksamhet är vår ungdomsgrupp som träffas på torsdagar i Björkekärrs kyrka. Välkommen med!

Konfirmation: Att hitta sin väg

Konfirmation är tid att fundera, dela, lära och uppleva. Välkommen till konfirmation i Örgryte pastorat 2022/2023.

Musik

Gillar du att sjunga? I Björkekärr finns barnkören Draget och gospelkören Inspirit.

Samtal och stöd - Diakoni i Björkekärr

Vill du ha någon att prata med? Vi präster och diakoner i Björkekärrs församling finns här för dig.

Vuxen i Björkekärr

Upplev gemenskapen vid sopptallriken på torsdagar. Hitta en hemgrupp eller kom med på en Alphakurs - där din tro får fördjupas och växa. Välkommen!

Vill du bli en ideell kraft i Björkekärrs församling?

Vi är många men längtar efter att bli fler

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Kyrkan finns med dig genom livet, i glädje och i sorg