Ungdomsläger på Finnåkers kursgård i Västerås stift med ungdomar från Västerås. Läger för att umgås, leka, spela, äta...
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Ungdom i Härlanda

För närvarande träffas vi inte på plats i Härlanda men kan träffas digitalt.

Häng - Ungdomsgrupp 

härlanda församlingshem 
(UNGDOMSLOKALERNA)
onsdagar kl 18-21

Är du 15-20 år och tycker om att hänga med andra i samma ålder? Kom och “Häng” tillsammans med oss. I ungdomsgruppen hänger vi, spelar spel, bakar, leker, umgås och självklart finns alltid något att äta. De som är med i gruppen är de som är med och bestämmer vad vi ska hitta på. Lite som kyrkans vardagsrum för alla unga som vill vara med. 

Dörrarna öppnas klockan 18.00 och 20.30 rundar vi av kvällen med en enkel andakt

Under tiden för de hårdare restriktionerna träffas vi digitalt. 

Ungdomsverksamheten i Härlanda kan du hitta på instagram: @Ungi_Harlanda följ oss där! 

Ung Ledare

Nykonfirmerad och sugen på att testa på hur det är att vara ledare? Då kan du vara med som Ung Ledare i Härlanda församling. Som Ung Ledare är du en förebild för konfirmanderna och har ett särskilt ansvar. Det är oftast väldigt givande och ger dig möjlighet att växa och utvecklas, och även hjälpa andra till samma sak.

Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Som Ung Ledare hos oss är du med på konfirmandernas alla träffar, men du har också egna träffar där du får utbildning i ledarskapets olika sidor, uppgifter och uppdrag. Tillsammans med dina handledare jobbar ni i team runt konfirmanderna och ser till att erbjuda ett konfirmandår utan dess like. 

Ledarutbildningen består av teori och praktik och efter avslutad utbildning får du ett intyg som är utmärkt att använda som grund i ett cv. Dina handledare kanske dessutom kan ställa upp som referenser när du söker ditt första sommarjobb? 

Vill du anmäla dig eller veta mer? Kontakta Sofia Stensby.

Under tiden för de hårdare restriktionerna träffas vi digitalt. 

Sofia Stensby

Sofia Stensby

härlanda församling

Församlingspedagog