Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdom i Härlanda

Upplevelser under konfirmationen, skönt häng i Vardagsrum1, spelgemenskap i Härlanda Gaming Church och möjlighet att bli ung ledare... Välkommen till Härlanda församling!

Konfirmation: Att hitta sin väg

Konfirmation är tid att fundera, dela, lära och uppleva. Välkommen till konfirmation i Örgryte pastorat 2022/2023.

Grupp av människor kramar varandra.

Vardagsrum1

Är du mellan 15-20 år och tycker om att hänga med andra i samma ålder? Kom och häng tillsammans med oss i Härlandas vardagsrum.

Pojke sitter med hörlurar framför två skärmar.

HGC Härlanda Gaming Church

Går du på högstadiet eller gymnasiet? Gillar du att gejma? Härlanda församling har en digital fritidsgård där du kan spela med andra. Servern är öppen varje dag och ledarbemannad på tisdagskvällar.

En hand håller en lapp med texten "Do not wait for leaders, become them"

Ung ledare

Konfirmerad och sugen på att testa på hur det är att vara ledare? Då kan du vara med som Ung Ledare i Härlanda församling.

Prata med en vuxen

Ett par händer med mobil vilar på en ryggsäck.

@Härlandahangout

Här kan du som ung prata med en vuxen om vad som helst. Du får svar när vi har möjlighet, och på tisdagar mellan 17.30–21.00 får du svar nästan på direkten.

Illustrerad bild där en ung tjej tittar på sin mobil, två andra personer tittar på från avstånd.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.