Ungdom i Björkekärr

Navet i vår ungdomsverksamhet är vår ungdomsgrupp som träffas på torsdagar i Björkekärrs kyrka. Välkommen med!

Här kan du hitta allt som handlar om ungdomar i vår församling. I allt vi gör är det viktigt för oss att ha ett öppet klimat så att man kan prata om sin tro, sina tvivel och allt som händer i livet.

Vi har Jesus i centrum och ber att Han ska möta oss och att vi ska komma närmare honom.

Gemenskapen men också enskilda möten är viktiga, därför är vi flera vuxna som jobbar här, så att vi ska kunna möta dig som kommer hit som konfirmand, i ungdomsgruppen eller enskilt. I vår församling blir du mött och tagen på allvar med alla de frågor du har och den människa du är.

Navet i vår ungdomsverksamhet är vår Ungdomsgrupp som träffas på torsdagar kl 18.30-21.30.

Vi börjar varje träff med ett fika och sedan har vi olika aktiviteter som till exempel:

Bibelstudium
Olika tävlingar
Lek
och ett massa annat kul vi planerar och gör tillsammans.

Vi börjar varje träff med en andakt i kyrksalen.

För det senaste om vad som händer i Ungdomsverksamheten - gå med i vår Facebookgrupp

Är du nyfiken på konfirmation - kika in här:

Konfirmation: Att hitta sin väg

Konfirmation är tid att fundera, dela, lära och uppleva. Välkommen till konfirmation i Örgryte pastorat 2022/2023.

Här är vi vuxna som har förmånen att få umgås med alla sköna ungdomar i församlingen mer än all andra ;-)