Örgryte församling

Kontakt

Örgryte församling Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Örgryte församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Studiegrupper ht-17

Torsdagskvällarna i Örgryte församlingshem

Studiegrupperna kommer igång igen med en ny termin med öppna och tillåtande samtal om tro och liv.

Höstterminen 2017 startar torsdagen den 14 september klockan 18:30 med en informationskväll för alla intresserade. Då presenteras terminens studieämnen och grupperna tar form.

Studiegrupperna träffas på torsdagar 18:30-21:00 i Örgryte försam­lingshem, Herrgårdsgatan 2. Klockan 18:30 äter vi tillsammans och informerar om det som berör alla grupper. Efter den gemensamma måltiden delar vi upp oss i våra respek­tive mindre studiegrupper. För den som vill börjar kvällen redan kl 18:00 med en stunds stillhet och en enkel veckomässa (den s.k. RefleX-mässan).

Välkommen vem du än är! Troende, tvivlande eller bara nyfiken. Ta gärna med en god vän, granne eller annan för samtal, gemenskap, tankeutbyte och lärande! Din närvaro gör skillnad. Det är inget krav att man bor i Örgryte församling eller är medlem i Svenska kyrkan.

Ingen föranmälan behövs, men om du vet med dig att du kommer är du välkommen att höra av dig till Gunilla så vi får en ledtråd om hur mycket mat vi ska laga.

Studiegruppernas folder för höstterminen 2017 finns här för nerladdning (pdf).

Frågor eller mer information?

Kontakta Gunilla Jutvik
Gunilla Jutvik