Studier, reflexion och fördjupning

Välkommen att fördjupas i Sankt Pauli församling. Bibelstudium, seminarier och studiekvällar är något av det du hittar i höst.

Tisdagskvällarna är församlingens studiekväll med undervisning, gemenskap och fördjupning! Här finns chansen att lära sig mer om den kristna tron och om Bibelns budskap till oss.

Några söndagar per termin har vi Seminariet ”Påtåren”, föredrag i anslutning till kyrkkaffet.

Alphakursen är en introduktionskurs i kristen tro som Sankt Pauli församling erbjuder regelbundet.

Välkommen att tillsammans med andra få samtala och reflektera över, och fördjupa oss i trons liv.

Alpha - utforska livets vägar

Vill du, under trevliga och avslappnade former, få ökad inblick och förståelse för det grundläggande i kristen tro? Vill du kunna ifrågasätta, samtala och diskutera detta med andra? I höst inbjuder Sankt Pauli församling dig till Alphakurs.

Studiekvällar: Markus för alla

Följ med på en spännande vandring genom Markusevangeliet.

Tidigare bibelstudium: Thessalonikerbreven

Genomgång av Paulus två brev till församlingen i Thessaloniki OBS! digitalt inspelning från våren 2021!