Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte församling Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 GÖTEBORG Postadress: Box 6034, 40060 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Örgryte församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik i sommarkväll

Välkommen till vår traditionsenliga sommarmusik, denna säsong i Örgryte nya kyrka varje söndag kl 19 i juli månad.

Vår traditionsenliga musikserie "Musik i sommarkväll" återkommer även i år med fem spännande musiktillfällen under juli månad. Varje söndag kl 19 bjuds vi i Örgryte nya kyrka (OBS lokal! Örgryte gamla stängd detta år) på ett nytt musiktema och givetvis är det fri entré. Se programmet nedan eller Ladda hem affischen för detaljer.