Foto: Jelleke Vanooteghem on Unsplash

Rytmik

Rörelse, sång och rytmer för de minsta i Sankt Pauligården. Nu kan du anmäla dig och ditt barn till rytmik våren 2021.

För barn 0-3 år tillsammans med en vuxen. Begränsat antal platser.
Vi sjunger och gör ramsor, gungar och dansar, använder bl a rytminstrument, sjalar, såpbubblor och fallskärm tillsammans med musik i olika stilar och genrer.
Rytmikgrupperna inbjuds regelbundet till vår vardagsgudstjänst Minikyrkan, där barn och vuxna känner igen sig i sånger och danser.

Vårens grupper 2021:
Måndagar kl 10: Barn 1,5-5 år (fullt)
Måndagar kl 11.15: Barn 0-1 år
Tisdagar kl 10: Barn ca 1 år.
Tisdagar kl 11.15: Barn 0-1 år (fullt)

2020-12-04: Observera att det tidigare stod fel information om vilka grupper som är fulla. Detta är nu uppdaterat.

Kostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan (för fikat), 500 kr för ej medlemmar i Svenska kyrkan.

Deltagare under hösten har förtur, varför platserna är begränsade. Efter din intresseanmälan behöver du invänta bekräftelse om plats. Med anledning av det rådande läget vet vi ännu inte exakt när gruppen kan starta. Mer information  får du i samband med bekräftelse om plats.

Anmäl dig här nedan.