Rytmik

Rörelse, sång och rytmer för de minsta i Sankt Pauligården. Nu kan du anmäla dig till höstens grupper!

För barn 0-3 år tillsammans med en vuxen. Begränsat antal platser.
Vi sjunger och gör ramsor, gungar och dansar, använder bl a rytminstrument, sjalar, såpbubblor och fallskärm tillsammans med musik i olika stilar och genrer.
Rytmikgrupperna inbjuds regelbundet till vår vardagsgudstjänst Minikyrkan, där barn och vuxna känner igen sig i sånger och danser.

Vi planerar för nya grupper hösten 2020! Skicka en intresseanmälan i formuläret nedan. Deltagare under våren har förtur, vilket innebär att platserna är begränsade.

Höstens grupper:
Måndagar kl 10: Barn 1,5-5 år. Fullt.
Måndagar kl 11-15: Barn 0-1 år. Några platser kvar.
Tisdagar kl 10: Barn ca 1 år. Fullt
Tisdagar kl 11.15: Barn 0-1 år. Fullt.

Ledare: Sofia Envik

Kostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan (för fikat), 500 kr för ej medlemmar i Svenska kyrkan.

För er som inte får plats i en rytmikgrupp, hänvisar vi till Öppen förskola med sångstund, lek och fika. Ingen anmälan, det är bara att komma! Välkomna fredagar kl 10-12 i Tillflykten.

Sofia Envik

Musiker i Sankt Pauli församling