Projektkören sjunger vårsånger

Projektkören sjunger vårsånger på Valborg vid Härlanda tjärn och i en vårsoaré i Sankt Pauli, ett samverkansprojekt mellan våra församlingar. Anmälan är nu stängd, men här kan du läsa mer om projektet.

Repertoaren är traditionella vårsånger för blandad kör (och kanske också någon mindre traditionell).
Vi sjunger från noter som skickas ut efter att du anmält dig.
Det är ingen provsjungning, och körvana är inte ett krav men underlättar deltagande eftersom repetitionstiden är mycket begränsad.

Projektet består av tre delar:

1. Repetitioner
  2. Valborgsfirande 30/4
  3. Vårsoaré 12/5

För deltagande gäller att du deltar aktivt på alla delarna (om inte annat särskilt överenskommits med körledaren).

1. Repetitioner i Sankt Pauligården:

• Mån 22/4 kl. 18:30–21.
  • Mån 29/4 kl. 18:30–21.
  • Tis 30/4 ca. kl. 17 (före förflyttning till och firande vid Härlanda tjärn).
  • Mån 6/5 kl. 18:30–21.
  • Sön 12/5 ca. kl. 15 (före Vårsoaré).

2. Valborgsfirande vid Härlanda tjärn den 30:e april på kvällen (tid ca. 19.45/20–21).
Vi sjunger vårsånger kring elden.
Ett samarrangemang med Göteborgs stad Centrum som huvudarrangör.

3. Vårsoaré i Sankt Pauligården den 12:e maj kl. 18.00.
En tradition i Sankt Pauli församling där besökare bjuds in till att lyssna på och sjunga med i vårsånger och äta något gott tillsammans, allt i vårmusikens tecken.

Deltagande är kostnadsfritt men anmälan krävs.
Körledare: Jens Helander, kantor i Sankt Pauli församling.

Detta är ett samverkansprojekt mellan Härlanda och Sankt Pauli församlingar, men du som sångare är välkommen oavsett var du bor!