Örgryte församling

Kontakt

Örgryte församling Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7318040 E-post till Örgryte församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örgryte pastorat

Här lägger vi ut löpande information kring arbetet med vårt blivande pastorat, som innefattar Björkekärr, Härlanda, St Pauli och Örgryte församling.

Örgryte pastorat söker just nu en Församlingsherde/Arbetsledande komminister till Härlanda församling (100%). Ansökan senast 10 november 2017. Hela annonstexten finns tillgänglig här som pdf-fil.

-----

Örgryte pastorat söker just nu en Diakon till Sjukhuskyrkan vid Östra sjukhuset (100%). Ansökan senast 10 november 2017. Hela annonstexten finns tillgänglig här som pdf-fil.

-----

IDAU för Örgryte pastorat har anställt Anne Eliasson som kanslichef. Hon har tidigare arbetat i Tölö Älvsåker pastorat i Kungsbacka och börjar sitt arbete den 15 augusti 2017.

-----

IDAU för Örgryte pastorat har den 25 oktober anställt Martin Lindh som Förändringsledare och tillträdande kyrkoherde. Han börjar sin anställning den 1 februari 2017 och kommer tills vidare att ha sin arbetsplats i Örgryte församlingshem, Herrgårdsgatan 2. Se vår personallista för kontaktuppgifter.

Meri Brandel, ordförande IDAU - Örgryte pastorat