Foto: Ronald Eek

Vår verksamhet på äldreboenden

Gudstjänster, samvarogrupper, enskilda besök m.m på Kallebäcks och Ekparkens äldreboenden.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Örgryte församling anordnar gudstjänster och övrig verksamhet (samvarogrupper, studiegrupper, enskilda besök m.m.) på både Kallebäcks och Ekparkens äldreboende. Vår präst Anna Märta Leijon och diakon Annika Källstrand är ansvariga för denna verksamhet.