Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon:+46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga tjänster i Örgryte pastorat

Vill du arbeta med oss?

I Örgryte pastorats fyra församlingar och en sjukhuskyrka arbetar närmare 90 personer. På denna sida kan du se vilka tjänster som är lediga för tillfället.

När du skickar in dina ansökningshandlingar till oss godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.