Kristen djupmeditation

En stunds andhämtning och miniretreat i Härlanda kyrka - mitt i vardagen. Med hjälp av kyrkorummet, gitarrspel och en en välbeprövad metod övar vi oss i att komma till ro.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Med hjälp av en metod som handlar om att ”sitta sig till stillhet” och samtidigt uppleva kyrkorummet, tystnad och gitarrspel övar vi oss i att komma till ro. Gruppen är öppen, d.v.s. man kommer när man kan.

Torsdagar i Härlanda kyrka:
19.00 Introduktion för nybörjare.
19.15-19.30 Drop-in till gitarrmusik med Peter Johansson.
19.30-20.00 Dörrarna stängs och vi går in i djupmeditation.

För mer information, kontakta:

Josefine Rubenson

Härlanda församling