Körer för vuxna

Körer från gymnasieåldern och uppåt i Härlanda församling.

Mer information om vad som gäller körer under hösten 2020 kommer. Här är en översikt över våra körer för ungdomar och vuxna:

Härlanda voces

För dig i gymnasiet och uppåt med relativt avancerad svårighetsgrad. Viss körvana och notläsning är ett plus. Mer info om övningstid kommer. Läs gärna mer på Härlanda Voces hemsida: www.harlandavoces.se

Ledare: David Molin

Härlanda Kammarkör

Blandad avancerad kör. Mer info om övningstid kommer. Läs gärna mer på Härlanda Kammarkörs hemsida: www.harlandakammarkor.se.

Ledare: David Molin

Härlanda Oratoriekör

Blandad kör för dig som har körvana. Höstterminen 2020 kommer vi att jobba i mindre ensembler. Kören medverkar i några av församlingens gudstjänster.
Övningstid: tisdagar kl 19.00-20.00. För dig som är 70+ erbjuds en träff utomhus varannan vecka med start 15/9 kl. 13.00 på Härlanda kyrkplan. Läs mer på körens hemsida: www.harlandaoratoriekor.se.

Ledare: Ulf Lindström

Våga sjunga-kör

En kör för dig som inte har sjungit tidigare eller som behöver hjälp att komma igång igen. Vi vill vara en kör för alla, oavsett förkunskaper. Mer info om övningstid kommer.

För mer information, kontakta körledare Erika Bomb, erika.bomb(a)svenskakyrkan.se

Ulf Lindström

härlanda församling