Körer för vuxna

Körer från gymnasieåldern och uppåt i Härlanda församling.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

  • Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare. 
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

 

Härlanda voces

För dig i gymnasiet och uppåt med relativt avancerad svårighetsgrad. Viss körvana och notläsning är ett plus. Mer info om övningstid kommer. Läs gärna mer på Härlanda Voces hemsida: www.harlandavoces.se

Ledare: David Molin

Härlanda Kammarkör

Blandad avancerad kör. Mer info om övningstid kommer. Läs gärna mer på Härlanda Kammarkörs hemsida: www.harlandakammarkor.se.

Ledare: David Molin

Härlanda Oratoriekör

Blandad kör för dig som har körvana. Höstterminen 2020 kommer vi att jobba i mindre ensembler. Kören medverkar i några av församlingens gudstjänster. 
Övningstid: tisdagar kl 19.00-20.00. För dig som är 70+ erbjuds en träff utomhus varannan vecka med start 15/9 kl. 13.00 på Härlanda kyrkplan. Läs mer på körens hemsida: www.harlandaoratoriekor.se.

Ledare: Ulf Lindström

Våga sjunga-kör

En kör för dig som inte har sjungit tidigare eller som behöver hjälp att komma igång igen. Vi vill vara en kör för alla, oavsett förkunskaper. Mer info om övningstid kommer.

För mer information, kontakta körledare Erika Bomb, erika.bomb(a)svenskakyrkan.se

Ulf Lindström

Ulf Lindström

härlanda församling

Musiker

David Molin

David Molin

Härlanda församling

Musiker