Kör och musik

Genom musik lär vi känna oss själva, varandra och Gud. I Härlanda församling finns ett rikt musikliv - öppet för alla åldrar.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

I Härlanda församling har vi ett rikt musikliv. Körer för alla åldrar sjunger och trivs, i gudstjänst, på konsert eller på körresa. Här finns musikmöjlighet för alla åldrar, från spädbarn till pensionär.

För dig som vill uppleva musiken genom konserter, körframträdanden och andra musikaliska händelser finns också ett gediget program att ta del av. Här medverkar både våra duktiga körer och gästande sångare och musiker.

För mer information om vad som gäller för våra körer hösten 2020, kontakta respektive körledare.

Malin Boqvist

Musikpedagog