Kör och musik

Genom musik lär vi känna oss själva, varandra och Gud. I Härlanda församling finns ett rikt musikliv - öppet för alla åldrar.

I Härlanda församling har vi ett rikt musikliv. Körer för alla åldrar sjunger och trivs, i gudstjänst, på konsert eller på körresa. Här finns musikmöjlighet för alla åldrar, från spädbarn till pensionär.

För dig som vill uppleva musiken genom konserter, körframträdanden och andra musikaliska händelser finns också ett gediget program. Här medverkar både våra duktiga körer och gästande sångare och musiker. Det finns digitala konserter att ta del av - ta en titt i arkivet

Välkommen till musiken i Härlanda församling!

Körer

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Höstens grupper är nu fullbokade och det går inte längre att anmäla sig.

Kör för dig 5-12 år

Nyfiken på att sjunga i kör? Härlanda församling har många körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Välkommen att göra en intresseanmälan!

Ungdomar sjunger i en fullsatt tegelkyrka.

Kör för dig 13-25 år

Göteborgs Flickkör och Härlanda Voces är körerna för ungdomar i Härlanda församling.

Körer för vuxna

Välkommen att sjunga i kör i Härlanda kyrka!

Härlanda kyrkas port med ett gyllene emblem ovanför ingången.

Musik och konsert i Härlanda

Här hittar du aktuella konserter och musikhändelser i Härlanda kyrka.

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.