Kör och musik

Genom musik lär vi känna oss själva, varandra och Gud. I Härlanda församling finns ett rikt musikliv - öppet för alla åldrar.

I Härlanda församling har vi ett rikt musikliv. Körer för alla åldrar sjunger och trivs, i gudstjänst, på konsert eller på körresa. Här finns musikmöjlighet för alla åldrar, från spädbarn till pensionär.

För dig som vill uppleva musiken genom konserter, körframträdanden och andra musikaliska händelser finns också ett gediget program. Här medverkar både våra duktiga körer och gästande sångare och musiker. Det finns digitala konserter att ta del av - ta en titt i arkivet

Välkommen till en musikalisk höst i Härlanda!

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling.

Kör för dig 5-12 år

Härlanda församling har många körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Nu kan du anmäla till barnkörer hösten 2021.

Ungdomar sjunger i en fullsatt tegelkyrka.

Kör för dig 13-25 år

Göteborgs Flickkör och Härlanda Voces är körerna för ungdomar i Härlanda församling.

Körer för vuxna

Välkommen att sjunga i kör i Härlanda kyrka!

En gitarr i en fåtölj.

Sångkuren / Samtal om musik

Allsång, musik och goda samtal med gitarrist Peter Johansson. Härlanda församlingshem, Vidkärrssalongen Onsdagar kl 12.45, start 8/9. Kom gärna tidigare: Onsdagsgemenskap från kl 11.45 med smörgås och kaffe/te. På grund av rådande restriktioner gäller ett begränsat antal deltagare.

Malin Boqvist

Musikpedagog