Kör för dig 5-15 år

Här hittar du information om Härlanda församlings körer för dig som är från 5 år och upp till ca 15 år.

Nu finns uppdaterad information om våra barn- och ungdomskörer hösten 2020:

BARNKÖR I, 7 ÅR (ÅK 1)
Men fantasi, rörelse och dans lär vi oss på ett lekfullt sätt hur vi sitter och står när vi sjunger, hur man följer dirigenten m.m. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar k 16.30-17.10. Info: Ida-Maria.

BARNKÖR II, 8 år (ÅK 2)
Vi lär oss körsång från grunden och jobbar med sångträning, gehör och börjar introducera flerstämmighet. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar kl 17.20-18.00. Info: Ida-Maria

BARNKÖR III, 9 år (ÅK 3)
Fortsättning med sångträning, gehör och flerstämmighet. Kostnad 200 kr per läsår. Torsdagar kl 18.00-18.50. Info: Ida-Maria

HÄRLANDA GOSSKÖR, FRÅN 10 ÅR (ÅK 4 OCH UPPÅT)
Vi lär oss grundläggande röst och gehörsträning som ger en god körerfarenhet. Gosskören ingår i Härlanda Diskantkör. Före kören finns möjlighet att komma på Körfritids med drop-in från 13.30. Torsdagar 15.40-17.00. Info: Birgitta.

HÄRLANDA DISKANTKÖR, FRÅN 10 ÅR (ÅK 4-5)
Vi utvecklar sång och musikalitet med en bred repertoar, sjunger i stämmor och använder pärmar och noter. Vi njuter av ren och vacker körklang. Kostnad 200 kr per läsår. Före kören finns möjlighet att komma på Körfritids med drop-in från 13.30. Torsdagar 16.00-17:00. Info: Birgitta.

HÄRLANDA DISCANTUS (ÅK 6 OCH UPPÅT)
Vi utvecklar sång och musikalitet med en bred repertoar, sjunger i stämmor och använder pärmar och noter. Vi njuter av ren och vacker körklang. Onsdagar kl. 16.00-17.15. Info: Birgitta.

HÄRLANDA FLICKKÖR (ÅK 8 OCH UPPÅT)
Vi arbetar med stämsång och sångteknik, gör större konserter och åker på resor och läger m.m. Kören passar ungdomar som vill jobba ambitiöst och hängivet. Kostnad 200 kr per läsår. Onsdagar 17.15-19.00. Info: Birgitta

Malin Boqvist

Musikpedagog

Ida-Maria Brunt

Musikpedagog

Birgitta Molin

Mer om Birgitta Molin

Barn- och ungdomskörledare i Härlanda församling, partiellt tjänstledig under 2020.