Konfirmand i Härlanda

Konfirmationen handlar om dig själv, Gud och om livet.

Konfa4Future

Konfa handlar om dig själv, Gud och om livet. Och om hur allt detta hänger ihop. Kan tron och kyrkan göra något för världen? Välkommen till ett år i Härlanda där du får möjligheten att fundera över vad du har för plats i kyrkan, samhället, världen och tron.

Under ett år kommer du få chansen att möta olika teman och frågeställningar som syftar till att väcka engagemang. Vi tror nämligen att vi i kyrkan har ett lite speciellt uppdrag att ta hand om varandra, oss själva, vårt samhälle och vår skapelse.

Teman du kan få möta hos oss är bland annat: Gud och jag, normer, mångfald och självbild, vi kommer läsa om de människorna vars liv förändrades efter hur Jesus mötte dem- och hur deras liv förändrats efter att de mött Jesus. Kyrkan och skapelsen, klimatångest, älskar Gud alla, kände Jesus ångest, hur gör vi världen till en bättre plats? – och många många fler teman.

Konfirmation i Härlanda är något vi skapar tillsammans beroende på vilka individer vi är och vilka intressen vi har. Vi blandar samtal med lekar, samarbetsövningar och praktiska övningar, allt för att göra det här med kristen tro så konkret som möjligt. Självklart åker vi också på läger tillsammans!

13/9 Söndag Tacokväll och inskrivning

Gruppen träffas på torsdagar 17.00-19.00

Konfirmation: 22/5

Till webbanmälan