Konfirmation i Björkekärrs församling 20/21

"Från mörker till ljus" med resa till Krakow är Auschwitz är temat för årets konfirmandgrupp i Björkekärr.

Vilken väg ska vi ta genom livet? Genom en värld som kan vara både vacker och skön, men också gåtfull och mörk, så finns ett spår av ljus som vi kan följa – en livsväg. Vi kommer att utforska vad Gud har kallat oss till. Att upptäcka och få bli en aktiv kraft för det goda.

I Björkekärrs församlings konfirmation ”Från mörker till ljus” kommer vi under tolv träffar och två läger att följa med Jesus och lära och växa med honom. Vi kommer även under en vecka besöka Krakow och Auschwitz och fokusera på frågor om ont och gott.

Du kommer att vara med på en resa som leder till nytt liv och rättvisa till vår värld. Det enda som är säkert är att du kommer att förändras. Du kanske är tvekande, men en förväntan finns där, inom dig. Att finna din väg genom livet. Välkommen till ett äventyr – från mörker till ljus!

Obs! Antalet platser i denna grupp är nu fyllda. Läs mer om andra konfirmationsalternativ i Örgryte pastorat.

Till webbanmälan

Kontakt: