Från mörker till ljus är temat för konfirmandgruppen i Björkekärrs församling.

Från mörker till ljus - Björkekärrs församling

"Från mörker till ljus" med resa till Krakow och Auschwitz är temat för konfirmandgruppen 2021/22 i Björkekärrs församling.

Vilken väg ska vi ta genom livet? Genom en värld som kan vara både vacker och skön, men också gåtfull och mörk, så finns ett spår av ljus som vi kan följa – en livsväg. Vi kommer att utforska vad Gud har kallat oss till. Att upptäcka och få bli en aktiv kraft för det goda.

Konfirmationstiden är en möjlighet att se och upptäcka vad den kristna tron handlar om - och ur ditt eget liv och den kristna tron kan hänga ihop, om du själv vill! Du får lära känna dig själv och andra mer - samt ha väldigt kul!

I Björkekärrs församlings konfirmation ”Från mörker till ljus” kommer vi under tolv träffar och två läger att följa med Jesus och lära och växa med honom. Träffarna är i Björkekärrs kyrka. Läger har vi på Helsjöns folkhögskola. Under påsklovet 2022 ser vi fram emot en resa till Krakow och Auschwitz och där fokusera på frågor om ont och gott. (Detta under förutsättning att situationen med covid-19 har förbättrats och restriktioner lyfts, så resor medges).

Under konfatiden kommer du att vara med på en resa som leder till nytt liv och rättvisa till vår värld. Det enda som är säkert är att du kommer att förändras. Du kanske är tvekande, men en förväntan finns där, inom dig. Att finna din väg genom livet. Välkommen till ett äventyr – från mörker till ljus!

Konfirmation i Björkekärrs församling kostar ingenting.

Anmälan är nu öppen med formulär här på webben. Anmäl dig gärna så snart du bestämt dig och senast 10 september.

Läs artikeln om "Från mörker till ljus" i Björkekärr:

Marianne Vedin

Övriga ledare: