Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon:+46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmand 2019/2020

Nu är det möjligt att anmäla sig till nästa kull konfirmander!

Nu har årets inbjudningar till 14-åringarna gått ut och om du inte fått den inom de närmaste dagarna går den att läsa här på nätet också. Anmälningsformuläret finns längst ner på sidan. Du markerar vilken grupp du vill anmäla dig till och lämnar dina kontaktuppgifter.

När du skickar in anmälan får du ett meddelande om att den är mottagen och inom kort får du en bekräftelse om du fått en plats i gruppen.

Här nedan finns också länkar till respektive församlings konfainfo.

Här kan du anmäla dig till konfirmandgrupp i Örgryte pastorat 2019/2020. Uppdatering 21/8: Grupp 1 i Örgryte är nu fullbokad!

Här kryssar du för vilket alternativ du vill anmäla dig till. OBS Endast ett alternativ ska väljas.