Himlabus

Öppna förskolan i Björkekärrs kyrka där barn (0-5 år) med vuxen är välkomna!

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Mer information om höstens verksamhet hittar du i kalendern eller kontakta din församling. Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Vi träffas i Björkekärrs kyrkas Fritids lokaler med entré i kyrkans bottenvåning på måndagar kl. 9.30 - 12.00

Första träffen är måndagen den 31 augusti.

V44 har Himlabus höstlovsstängt!

Vi behöver ingen anmälan eftersom detta är en öppen grupp, men om du undrar över något får du gärna kontakta Cecilia Reimal.

MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför infört följande restriktioner tills vidare:

• Att vi har en gräns för 25 personer, barn och vuxna, som kan vistas i våra lokaler.
  • Vi serverar ingen fika, men erbjuder en kopp kaffe och en frukt till självkostnadspris.
  • Upplägget med sångstund och lek är anpassat under rådande omständigheter.

Dessutom att ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa.

Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Tänk på att hålla avstånd och framförallt tvätta och sprita era och barnens händer.

Cecilia Reimal