Här finns Sjukhuskyrkan

Vi finns på flera ställen på SU Östra sjukhuset

Sjukhuskyrkans expedition

ligger intill andaktsrummet i Centralkliniken, Diagnosvägen 11.

Du kan nå oss genom att ringa 031-343 44 60 eller genom att ringa sjukhusets växel 031-342 10 00.

Då någon av oss finns på expeditionen står dörren inbjudande på glänt. Sjukhuskyrkan har beredskap dygnet runt via sjukhusets växel.

Andaktsrum på Centralkliniken
Andaktsrummet finner du finner du i entréplanet, mellan Cafeterian och A-hissarna. Andaktsrummet är öppet dagtid. IHär kan du finna en stunds stillhet, tända ett ljus eller skriva något i förbönsboken, som är flitigt använd.

Med anledning av rådande situation med coronavirusets spridning firar vi tillsvidare inga gudstjänster i andaktsrummet.

Andaktsrummet på Psykiatrikliniken
Journalvägen 5 finner du vid D3, intill avd 363 i PK-huset. Andaktsrummet är öppet dagtid.