Gudstjänst och kyrkliga handlingar

Välkommen till Härlanda kyrka! I gudstjänster, mässor, dop, vigsel och begravning vår vi dela livet.

I gudstjänster, mässor och kyrkliga handlingar delar vi livet! Både den största glädjen och djupaste sorgen. I Gudstjänsten får vi möta Gud i brödet & vinets gemenskap, orden, tystnad & sång. I dopet blir vi en del av något oändligt mycket större och vi får hälsa en ny medlem välkommen i församlingen. I vigseln får två människor uttrycka sin vilja att dela livet tillsammans inför Gud. Vi får bära fram våra lyckönskningar. I begravningen överlämnar vi vår älskade i Guds trygga händer. Vi samlas för att ta farväl och samla minnen.

Allt i Guds Faderns, Sonens och den heliga Andens namn.

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Om du vill boka lokal, vigsel eller dop ska du vända dig till Örgryte pastorats gemensamma pastorsexpedition. De kan också hjälpa dig att komma i kontakt med personal i församlingarna. Här finns också kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda.

Kontakta oss

Härlanda kyrka har öppet 9-15 vardagar. Då är du välkommen att tända ljus, be, sitta i kyrkan en stund eller beundra arkitekturen. När det pågår begravning eller verksamhet kan kyrkan vara stängd.

Besöka Härlanda kyrka