Fönstervävnad framställd av textilkonstnären Ing-Marie Talvik från 1945. Vågrörelser och en duva är motiven.
Foto: Anna-Carin Legler

Gudstjänst och kyrkliga handlingar

Välkommen till Härlanda kyrka! I gudstjänster, mässor, dop, vigsel och begravning vår vi dela livet.

I gudstjänster, mässor och kyrkliga handlingar delar vi livet! Både den största glädjen och djupaste sorgen. I Gudstjänsten får vi möta Gud i brödet & vinets gemenskap, orden, tystnad & sång. I dopet blir vi en del av något oändligt mycket större och vi får hälsa en ny medlem välkommen i församlingen. I vigseln får två människor uttrycka sin vilja att dela livet tillsammans inför Gud. Vi får bära fram våra lyckönskningar. I begravningen överlämnar vi vår älskade i Guds trygga händer. Vi samlas för att ta farväl och samla minnen.

Allt i Guds Faderns, Sonens och den heliga Andens namn.

Gudstjänst i Härlanda

Välkommen att fira gudstjänst i Härlanda kyrka.

Dop, konfirmation, bröllop och begravning

Kyrkan finns med dig genom livet, i glädje och i sorg

Kontakta oss

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Om du vill boka lokal, vigsel eller dop ska du vända dig till Örgryte pastorats gemensamma pastorsexpedition. De kan också hjälpa dig att komma i kontakt med personal i församlingarna. Här finns också kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda.

Härlanda kyrka

En arkitektonisk pärla som ger rum för gemenskap där alla får plats. Välkommen till Härlanda kyrka!