Gudstjänst i Härlanda

Välkommen till söndagsmässa kl 11. Vi firar gudstjänst tillsammans i kyrkan.

Gudstjänster i Härlanda

Välkommen till söndagsmässa kl 11. Det är max 50 personer som kan delta i gudstjänsten och vi anvisar platser för att undvika trängsel. Du som har förkylningssymtom får inte delta av omsorg om andras hälsa. Du som tillhör en riskgrupp bör inte närvara av omsorg om din egen hälsa.

Vi har inget vanligt kyrkkaffe, men om vädret tillåter: Ta med en kaffekorg så fikar vi tillsammans efteråt ute på kyrkplan, på lagom avstånd.

Nattvard

Till dig som inte kan komma till gudstjänsten och nattvarden på grund av ohälsa eller de begränsningar finns, finns möjlighet till sjukkommunion. Hör av dig till någon av prästerna i församlingen så finner vi en lösning som fungerar, där nattvarden kan ske på lämplig plats utomhus eller i kyrkorummet.

Kyrkan öppen för enskild bön och andakt

Härlanda kyrka håller öppet vardagar kl 9-15 och söndagar kl 11-14. Välkommen in för en stunds stillhet, ljuständning och enskild bön. Ibland kan kyrkan vara stängd även dessa tider om det pågår en begravning eller någon verksamhet.

Vill du att vi ber för dig eller någon annan?

Har du någon eller någonting du vill vi skall nämna i bön? Kanske någon du är orolig över, kanske mår du själv dåligt? Kanske känner du dig ensam eller har någon du inte kan hälsa på just nu? Kanske något helt annat? Mejla någon av diakonerna (e-post nedan) så nämner vi just din bön kommande söndag. Efter söndagen raderas mejlet.

Diakon Helene: helene.ericsson@svenskakyrkan.se
Diakon Maria: maria.lofdahl@svenskakyrkan.se

Härlanda kyrka

Härlanda kyrka Bild: Karolina Braun

Öppet måndag-fredag 9-15.
Gudstjänst söndag kl 11.
Adress Härlandavägen 23, 416 72 Göteborg
Församlingens e-post
harlanda.forsamling@svenskakyrkan.se

Fira gudstjänst hemma - med tusentals andra!

Bild: Magnus Aronson/Ikon

För dig som inte kan komma till gudstjänsten finns andra möjligheter att  fira gudstjänst, fast hemma. Här är några tips:

Sankt Pauli kyrka: Gudstjänst direktsänds söndagar kl 10, 12 och 18 på www.sanktpauli.se/media/direktsandning/

Örgryte församling: Reflexmässa livesänds torsdag kl 18 på www.facebook.com/orgryteforsamling/

Örgryte pastorat på Youtube
På pastoratets youtubekanal finns gudstjänster, andakter och filmer samlade att ta del av när du vill.

SVT gudstjänst söndag kl 10 och på www.svtplay.se/gudstjanst