Foto: Anna-Carin Legler

Gudstjänst i Härlanda

Med anledning av de nya restriktionerna bjuder vi inte in till gudstjänst i Härlanda kyrka. Du kan ta del av gudstjänster digitalt - vi sänder nu varje söndag.

Gudstjänster i Härlanda

Varje söndag sänder vi nu gudstjänst på Facebook, ibland inspelad, ibland live, men alltid söndag kl 11. Välkommen att vara med!

Följ oss på facebook:

www.facebook.com/harlanda.forsamling

Öppet i Härlanda kyrka

Härlanda kyrka håller fortsatt öppet. Välkommen in för att tända ett ljus, be en bön, besöka barnhörnan eller bara sitta ner i värmen en stund!

Mån-fre kl 9-16
Söndagar 10-16

Under söndagar är kyrkan bemannad och då finns här någon för dig att tala med.    Observera att vi kan vara max 8 personer i kyrkan samtidigt. Öppettiderna är med reservation för stängning vid begravning och annan verksamhet.

Vill du att vi ber för dig eller någon annan?

Har du någon eller någonting du vill vi skall nämna i bön? Kanske någon du är orolig över, kanske mår du själv dåligt? Kanske känner du dig ensam eller har någon du inte kan hälsa på just nu? Kanske något helt annat? Mejla någon av diakonerna:

Diakon Helene Ericsson
Diakon Maria Löfdahl

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Härlanda kyrka

Härlanda kyrka i vinterdräkt.
Härlanda kyrka Foto: Karolina Braun

Öppet: mån-fre 9-16, sön 10-16.
Aktuell information om gudstjänst
Virtuell rundtur på Google maps
Härlandavägen 23, 416 72 Göteborg
Församlingens e-post
harlanda.forsamling@svenskakyrkan.se
Digitalt: Härlanda församling på facebook

fira gudstjänst digitalt

Foto: Magnus Aronson/Ikon

Sankt Pauli kyrka: Direktsänd högmässa söndagar kl 11. Högmässan sänds med ljud på webben och i närradion och med bild på youtube.
Kollekt: Swish 1236366405
Mer info: www.sanktpauli.se

Sankt Pauli närradio 94,9 Mhz:
8.30 - 8.45 Måndag, tisdag, torsdag Morgonandakt
11.00 Söndag Direktsänd högmässa
20.30 – 21.00 Söndag Radiogudstjänst
20.30 – 21.00 Tisdag Sammandrag av söndagens Högmässa

Örgryte nya kyrka:
Livesänd reflexmässa torsdagar kl 18. Livesänd gudstjänst söndag kl 11 från någon av kyrkorna i församlingen.
Kollekt: Swish 1235786215.
www.facebook.com/orgryteforsamling

Skårs kyrka:
Livesänd gudstjänst söndag kl 11 från någon av kyrkorna i församlingen. Kollekt: Swish 1235953419
www.facebook.com/orgryteforsamling/

Björkekärrs kyrka:
Livesänd söndagsgudstjänst kl 10.30.
Kollekt: Swish 1233311149.
Björkekärrs kyrkas youtubekanal.

Härlanda kyrka: Söndagsgudstjänst söndagar kl 11.00
Kollekt: Swish 1233729159.
www.facebook.com/harlanda.forsamling

Örgryte pastorat på Youtube

På pastoratets youtubekanal finns gudstjänster, andakter och filmer samlade att ta del av när du vill.

SVT
 gudstjänst söndag kl 10 och på www.svtplay.se/gudstjanst