Gudstjänst i Härlanda

Härlanda församling har öppnat för deltagare i gudstjänsten igen! Välkommen söndag kl 11. Vi fortsätter också att sända gudstjänst digitalt på Facebook, för dig som inte kan komma till kyrkan.

Gudstjänster i Härlanda

Nu öppnar Härlanda återigen för gudstjänst där du kan delta! Du är välkommen till söndagsgudstjänst kl 11. Det är max 50 personer som kan delta i gudstjänsten och vi kommer att anvisa platser för att undvika trängsel. Du som har förkylningssymtom uppmanas stanna hemma - likaså bör du som tillhör en riskgrupp också stanna hemma.

Vi har inget vanligt kyrkkaffe, men om vädret tillåter: Ta med en kaffekorg så fikar vi tillsammans efteråt ute på kyrkplan.

Vi fortsätter att sända gudstjänst digitalt söndagar kl 11 på Facebook, så att du som inte kan komma ändå kan vara en del av gudstjänstgemenskapen. Sidan är öppen även för dig som inte själv finns på Facebook. Under veckorna 26-32 tar sändningarna uppehåll och vi hänvisar då till andra digitala gudstjänster istället. Söndag v. 33 är vi igång digitalt igen.

Ekumenisk gudstjänst i Härlanda kyrkoruin på onsdagar kl 18.30. Datum: 3/6, 10/6, 17/6, 5/8, 12/8 och 19/8

Nattvard

Till dig som inte kan komma till gudstjänsten och nattvarden på grund av ohälsa eller de begränsningar finns, finns möjlighet till sjukkommunion. Hör av dig till någon av prästerna i församlingen så finner vi en lösning som fungerar, där nattvarden kan ske på lämplig plats utomhus eller i kyrkorummet.

Kyrkan öppen för enskild bön och andakt

Härlanda kyrka håller öppet vardagar kl 9-15 och söndagar kl 11-14. Välkommen in för en stunds stillhet, ljuständning och enskild bön.

Vill du att vi ber för dig eller någon annan?

Har du någon eller någonting du vill vi skall nämna i bön? Kanske någon du är orolig över, kanske mår du själv dåligt? Kanske känner du dig ensam eller har någon du inte kan hälsa på just nu? Kanske något helt annat? Maila någon av diakonerna (mail nedan) så nämner vi just din bön kommande söndag. Efter söndagen raderas mailet.

Diakon Helene: helene.ericsson@svenskakyrkan.se
Diakon Maria: maria.lofdahl@svenskakyrkan.se

Härlanda kyrka

Härlanda kyrka Bild: Karolina Braun

Öppet måndag-fredag 9-15.
Gudstjänst söndag kl 11.
Digitalt: Gudstjänst på Facebook (med uppehåll v. 26-32)
Adress Härlandavägen 23, 416 72 Göteborg
Församlingens e-post harlanda.forsamling@svenskakyrkan.se

Fira gudstjänst hemma - med tusentals andra!

Bild: Magnus Aronson/Ikon

För dig som inte kan komma till gudstjänsten finns andra möjligheter att  fira gudstjänst, fast hemma. Här är några tips:

Sankt Pauli kyrka: Gudstjänst direktsänds söndagar kl 11 på www.sanktpauli.se/media/direktsandning/

Björkekärrs kyrka: Sommarandakter söndagarna 28/6, 12/7, 19/7, 26/7 och 2/8 på www.youtube.com/bjorkekarrskyrka

Härlanda kyrka: Digitalt sommaruppehåll - v. 33 sänds åter gudstjänst på www.facebook.com/harlanda.forsamling

Örgryte församling: Reflexmässa livesänds torsdag kl 18 på www.facebook.com/orgryteforsamling/

Örgryte pastorat på Youtube
På pastoratets youtubekanal finns gudstjänster, andakter och filmer samlade att ta del av när du vill!

Göteborgs domkyrka: Gudstjänst direktsänds sön- och helgdag kl 11: www.facebook.com/goteborgs.domkyrkoforsamling

SVT gudstjänst söndag kl 10 och på www.svtplay.se/gudstjanst