Fjällresa till Sälen - 24

Välkommen med på en långhelg i Sälenfjällen! Transtrand/Lindvallen 13-17 mars

Transtrand i Sälenfjällen är traditionsenligt målet för resan. Vi hoppas på snö och solsken, god åkning och god gemenskap! Resan är för såväl ung som gammal i Sankt Pauli församling. Vi bor på Credos härliga fjällgård i Transtrand, i allt från 2- till 6-bäddsrum.

Skidåkning
Torsdag, fredag och lördag går bussen till Lindvallen där det ges tillfälle till skidåkning på  längden och tvären. Bra möjligheter till längdåkning finns också vid gården där vi bor.

På kvällarna ordnas bibelstudium och andra gemensamma aktiviteter för både unga och gamla. På söndagen firar vi gudstjänst tillsammans i Fjällkyrkan, äter brunch och styr sedan mot Göteborg.

Avresa från Göteborg (Sankt Pauligården) på onsdagen kl 09.00, ilastning fr. 08.40. Åter i Göteborg på söndag kväll omkring 20.00.

Att ha med sig: Lakan, Bibel, varma kläder och skor, skidor för den som vill, kanske något sällskapsspel. OBS! termos att ha varm dryck i skall alla ha med sig, både de som åker skidor och de som mest vistas på gården. Lunchen består av matsäck som man själv gör i ordning i samband med frukosten. Tips: Ta med en bra låda att ha smörgåsarna i så de inte blir mosade i ryggan :)

Priser:
Vuxen 2200 kr
fr 13 år tom gymnasiet 1200 kr
barn 4-12 år 750 kr
barn under 4 år ingen avgift.
I priset ingår resa med buss, logi i flerbäddsrum och helpension.
(mat på resan upp och ner ingår ej)

Anmälan/betalning. Ni anmäler er via länken nedan. Där anger ni också vilka liftkort ni vill ha. Ni får faktura på resa och liftkort skickad till den ni anger i anmälningsformuläret, några veckor innan avfärd.

Anmälan senast 21 februari.
(Vid avbokning senare än 28/2 debiteras 75 % av kostnaden för resan.)

Liftkort Vuxenskipass / Ungdomskipass 7-17& 65+
1 dags  530 kr    1 dag  425 kr
2 dags 1005 kr  2 dags 804 kr
3 dags 1520 kr  3 dags 1215 kr
Barn med hjälm 0-6 år gratis

Skidhyra, skidskola Det finns möjlighet att hyra skidor vid backen i Lindvallen och förbokning kan göras på www.skistar.com.
Vi stannar på vägen upp vid Vasacenter (www.vasacenter.se) i Transtrand där man kan hyra mycket billigare och man får skidorna redan på onsdagskvällen och slipper köa i backen för sina skidor på torsdagen. Obs! Vill ni hyra skidor på Vasacenter gör ni det ”via oss” och ni får detta på faktura. Vi återkommer i vår om detta men kika på deras hemsida för priser och annat!

Tips: kolla länkarna www.credofjallgard.se för bilder på fjällgården, skistar.com och vasacenter.se för information om skidhyra och ev skidskola mm.

Frågor?  Kontakta Marcus.Waldemarson@svenskakyrkan.se eller Mikael.Holmlund@svenskakyrkan.se

Anmälan görs via länken här

Hoppas vi ses i fjällen!
Mikael, Jens och Marcus