Fjällresa till Sälen

Välkommen med på en fjällresa till Sälen 22-26 mars 2023 med Sankt Pauli församling. Vi hoppas på snö och solsken, härlig skidåkning och god gemenskap. Begränsat antal platser.

Resan är för såväl ung som gammal i Sankt Pauli församling. Vi bor på Credos härliga fjällgård i Transtrand, i allt från 2- till 6-bäddsrum.

Skidåkning Torsdag, fredag och lördag går bussen till Lindvallen där det ges tillfälle till skidåkning på längden och tvären. Bra möjligheter till längdåkning finns också vid gården där vi bor.

Program På kvällarna ordnas bibelstudium och andra gemensamma aktiviteter för både unga och gamla. Samlingarna på kvällarna kommer att handla om....

På söndagen firar vi gudstjänst tillsammans i Fjällkyrkan, äter brunch och styr sedan mot Göteborg.

Avresa från Göteborg (Sankt Pauligården) på onsdagen kl 09.00, ilastning fr. 08.40. Åter i Göteborg på söndag kväll omkring 20.00.

Att ha med sig: Lakan, Bibel, varma kläder och skor, skidor för den som vill, kanske något sällskapsspel. OBS! termos att ha varm dryck i skall alla ha med sig, både de som åker skidor och de som mest vistas på gården. Lunchen består av matsäck som man själv gör i ordning i samband med frukosten. Tips: Ta med en bra låda att ha smörgåsarna i så de inte blir mosade i ryggan :)

Priser:
Vuxen 2000 kr
fr 13 år tom gymnasiet 1300 kr
barn 3-12 år 750 kr
barn under 3 år ingen avgift.
I priset ingår resa med buss, logi i flerbäddsrum och helpension.
(mat på resan upp och ner ingår ej)

Anmälan/betalning. Ni anmäler er via formuläret nedan. Där anger ni också vilka liftkort ni vill ha. Ni får faktura på resa och liftkort skickad till den ni anger i anmälningsformuläret, några veckor innan avfärd.

Avbokning (Vid avbokning senare än 28/2 debiteras 75 % av kostnaden för resan.)

Liftkort Skipass
                                                    Vuxen                Ungdom 7-17 år

3 dagar torsdag-lördag             1.286:-              1.035:-
2 dagar torsdag-fredag                844:-                   670:-
2 dagar fredag-lördag                  878:-                    704:-
Barn 0-6 med hjälm - gratis

Skidhyra, skidskola
Det finns möjlighet att hyra skidor vid backen i Lindvallen och förbokning kan göras på www.skistar.com där det också står om skidskola.
Vi stannar på vägen upp vid Vasacenter (www.vasacenter.se) i Transtrand där man kan hyra mycket billigare och man får skidorna redan på onsdagskvällen och slipper köa i backen för sina skidor på torsdagen.

Obs! Vill ni hyra skidor på Vasacenter gör ni det ”via oss” och ni får detta på faktura. Meddela isf i er anmälan vad för paket ni önskar.
Skriv typ: Sune Sunesson Carvingpaket vuxen 178 (din längd)

Hyr ni på skistar.com får ni 15% om vi tar det i gruppen, dvs ni meddelar oss vad ni vill ha och vi skickar in i klump. Meddela oss i anmälan paket och längd, vikt och skostorlek.

Tips: kolla länkarna www.credo.nu för bilder på fjällgården, skistar.com och vasacenter.se för information om skidhyra, skidskola mm.

Frågor?  Kontakta Marcus på marcus.waldemarson@svenskakyrkan.se
031-731 58 50. Begränsat antal platser.

Välkommen med på en långhelg i Sälenfjällen!
Mikael Holmlund, Johan Hylander och Marcus Waldemarson