Du som är över 14 år

Funderar du över livet, över livsfrågor, över tankar om tro och om Gud? Det är aldrig för sent att konfirmera sig.

Vem är jag? Vem är Gud? Varför ser det ut som det gör på jorden? Varifrån kommer ondskan? Vart är vi på väg? Vad händer efter döden? Varför dog Jesus? Hur ska jag orka med allting? Varför och hur ska jag läsa Bibeln? Finns det någon mening? Detta och mycket annat pratar vi om.

Kanske fanns inte intresset när det begav sig. Kanske blev konfirmationen aldrig av. Men det är aldrig för sent att konfirmera sig! Är ni flera som är intresserade ordnar vi en grupp för er tillsammans. Är du ensam som vill konfirmera dig går det också bra.

Du/ni får träffa antingen en präst eller en församlingspedagog. Tillsammans lägger vi upp en plan för vi ska träffas och hur konfirmationen ska bli. Tveka inte att höra av dig med dina tankar och funderingar!

För mer information, kontakta

Marianne Vedin