Barnrytmik

Olika grupper för barn i Härlanda församling. Anmälan till höstens grupper 2020 är öppen - det finns några platser kvar.

I Härlanda församling finns rytmikgrupper för barn i åldrarna 0-1½ år, uppdelade i olika åldersspann. Här upplever vi upplever musiken tillsammans genom rörelse, sång och dans. En kreativ och lekfull stund för både barn och vuxen.

Tid: Grupperna träffas måndag och tisdag förmiddag.

Terminskostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan och 500 kr för övriga. För att få den lägre avgiften, ska minst en förälder vara medlem (betala kyrkoavgift). Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta församlingens diakon för ansökan om bidrag.

Höstens platser 2020 är släppta. Skicka din intresseanmälan via länken nedan.

Deltagare i vårens grupper har förtur, varför det finns begränsat antal platser. När du gjort en anmälan behöver du invänta en bekräftelse om plats, som kommer vecka 32.

Kursen är knuten till Sensus studieförbund.

Malin Boqvist

härlanda församling