Foto: IKON

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Höstens grupper är nu fullbokade och det går inte längre att anmäla sig.

I Härlanda församling finns rytmikgrupper för de yngsta barnen upp till 18 månader uppdelade i olika åldersspann. Här upplever vi upplever musiken tillsammans genom rörelse, sång och dans. En kreativ och lekfull stund för både barn och vuxen!

Terminskostnad: 200 kr för medlemmar i Svenska kyrkan och 500 kr för övriga. För att få den lägre avgiften, ska minst en förälder vara medlem (betala kyrkoavgift). Om du av ekonomiska skäl har svårt att delta, kontakta församlingens diakon för ansökan om bidrag. Kursen är knuten till Sensus studieförbund.

Grupper hösten 2022 (start 6-7/9)

• Tisdagar 9.30   12-18 månader
  • Tisdagar 11.00   6-12 månader
  • Onsdagar 9.30   6-12 månader
  • Onsdagar 11.00   0-6 månader

Grupperna hösten 2022 är nu fullbokade och det står många också många på reservlistan. Därför tar vi inte längre emot fler anmälningar. Välkommen istället våren 2023 - platserna släpps här på webben torsdag 8 december 2022 kl 12.00.

Lila blomma mot en barnhand.

Rytmikkonsert med vårkänslor

På Valborgsmässoafton 2021 sändes en rytmikkonsert från Härlanda kyrka för små barn och föräldrar. Konserten finns att ta del av här på webben.