Barn och familj

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Mer information om höstens verksamhet hittar du i kalendern eller kontakta din församling. Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Välkommen till Sankt Pauli församling och alla aktiviteter för barn och familj!

– Vi vill vara ett sammanhang där barn får känna sig sedda, unika och värdefulla.
– Vi vill att våra grupper och aktiviteter skall vara stimulerande på många olika sätt och hoppas att alla barn skall ha roligt och trivas tillsammans!
– I sång, musik, andakter och gudstjänster vill vi också visa på kyrkans tro och tradition, på livet och tryggheten som Jesus vill ge.

Hoppas att det finns något som passar er!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig!