Foto: Photo by Filip Mroz on Unsplash

Barn och familj

Välkommen till Sankt Pauli församling och alla aktiviteter för barn och familj!

– Vi vill vara ett sammanhang där barn får känna sig sedda, unika och värdefulla.
– Vi vill att våra grupper och aktiviteter skall vara stimulerande på många olika sätt och hoppas att alla barn skall ha roligt och trivas tillsammans!
– I sång, musik, andakter och gudstjänster vill vi också visa på kyrkans tro och tradition, på livet och tryggheten som Jesus vill ge.

Hoppas att det finns något som passar er!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig!

Öppen förskola i Sankt Pauli

Välkommen till Öppna förskolan i Sankt Pauli! Vi träffas på onsdagar, med start 31 augusti i höst.

Rytmik i Sankt Pauli

Det finns flera rytmikgrupper för de yngsta i Sankt Pauli församling. Välkommen att göra en intresseanmälan för dig och ditt barn.

Fredax

Gott fredagshäng för dig som går i 3:an – 7:an.

Barn- och ungdomskörer

Låt barnen sjunga! I Sankt Pauli församling finns kör för både barn och unga.

SMÅ&stora och Minikyrka i Pauli

Gudstjänster med de små, för både liten och stor, i Sankt Pauli församling.

Söndagsskola i Sankt Pauli

Välkommen till söndagsskola i Sankt Pauli kyrka!

Sankt Pauli förskola

Sankt Pauli förskola vill vara en rolig och trygg plats för alla som deltar och lägga grunden för ett livslångt lärande. Förskolan har en kristen profil med två avdelningar, Arken & Oliven, med barn i åldern 1-5 år. Vi finns på Sankt Pauligatan.

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.