Foto: IKON

Barn i Härlanda

Det glada skrattet, den klara blicken, frågvisheten och förundran inför världen och livet. Det vill vi möta här.

I Härlanda församling finns något för alla åldrar. Välkommen att kika in på någon av våra öppna aktiviteter eller hör av dig till ansvarig för verksamheten för mer information.

Öppen förskola i Härlanda

Höstterminen 2022 startar vi 22 augusti. Välkommen!

Barn 7-14 år

Härlanda församling har en alldeles egen minecraftkyrka där du kan vara med och bygga och skapa.

Mer aktuellt:

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Höstens grupper är nu fullbokade och det går inte längre att anmäla sig.

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.

En kyrkbyggnad i spelet Minecraft omgiven av en regnbåge och byggnationer på fälten.

Härlanda Crafters

Vill du spela Minecraft JAVA tillsammans med andra barn? Härlanda har en egen spelserver där du tillsammans med många andra barn kan spela och ha roligt.

En pappa bär på två barn, ett äldre barn går framför.

ABC Föräldraträffar

Vill du få inspiration och stöd i ditt föräldraskap? 25 augusti startar en digital kurs för dig som är förälder med barn i åldern 3-6 år.

Kör för dig 5-12 år

Nyfiken på att sjunga i kör? Härlanda församling har många körer för barn som vill upptäcka musikens glädje. Välkommen att göra en intresseanmälan!