Barn i Björkekärr

Kom hit och upptäck vår verksamhet för barn i alla åldrar och deras familjer. Här får vi upptäcka tro och liv, känna gemenskap och glädje.

Söndagsklubben i Björkekärr

Detta är barnens egen gudstjänst. Tillsammans går vi på ett äventyr genom Bibelns berättelser och funderar på vad vi kan lära oss av dem.

Öppna förskolan

Välkommen till våra mötesplatser Himlamys och Himlabus i Björkekärrs kyrka för små barn tillsammans med vuxen!

Café Reflex

Ett måndags-häng för dig som går i åk 4–7, där vi hittar på olika aktiviteter och utforskar Bibeln tillsammans.

Draget

Häng med i Draget! Här träffas barn i åk F–3 för att sjunga, leka och pyssla. Vi utforskar grunderna i körsång och har spännande andakter.

Några barn leker utomhus på en sten, ett annat barn kikar in genom färgat glas.

Kyrkans fritids i Björkekärr

Ett mindre fritids med kärleksfull omsorg om barnen. Är du intresserad? Kontakta gärna oss!

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.