Foto: Ronald Eek

Barn 6-12 år - verksamheten inställd resten av terminen!

För sång- och pysselsugna barn finns miniorkör i Skårs kyrka och för de lite äldre en diskantkör.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Verksamheten är inställd resten av hösten 2020

Miniorkör (åk F-3)

I Skårs miniorkörer får du en blandning av sång, lek och rörelse samt tillverkning av rekvisita och annat pyssel.

Skårs Miniorkör Tisdag, 8-9 år (åk 2-3)
Tisdagar i Skårs kyrka kl 13.30 (eller när skoldagen är slut)-16.

Skårs Miniorkör Måndag, 6-7 år (åk F-1)
Måndagar i Skårs kyrka kl 13.30-16.00, höststart v. 36

Örgryte diskantkör (åk 4-6)

Skårs kyrka tisdagar 16.15-18.00

Kören sjunger unisona samt lättare flerstämmiga sånger i olika stilar från pop till klassiskt. Vi medverkar i gudstjänster och på konserter t.ex. den traditionella Luciahögtiden i Örgryte nya kyrka.

Cecilia Lundahl

Örgryte församling